CanerDikmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsal sitelerde html tasarım kullanmayı tercih ediyorum. Ortalama 5-6 sayfadan oluşurlar. Referanslar, hakkımızda vb. gibi.

Güncelleme hususunda daha önce bir konu yazmıştım bu tarz siteler için, "sıkça sorulan sorular" bölümü bizi rahatlatabilir diye.

Buna benzer, diğer rakiplerden ayıracak bazı güncelleme ve site içi seo tekniklerine değinirseniz belki bana ve diğer arkadaşlara da güzel bakış açıları getirebilirsiniz.

Kurumsal siteler için yalnız, tekrar söyleyeyim.
Açıkçası bu konuda sorulara cevap veriyorum, dediğiniz olay başlı başına makalelik birşey. Vaktim olursa bunun hakkında yazmaya çalışırım.

oguzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni bir blogger sitenin iç seo için neler yapması gerekir ?
Blogger ile başarılı site oluşturabilirsiniz ama blogger ile site açılmasını tavsiye etmiyorum çünkü kontrolü elinize alamıyorsunuz. Kısacası neler yapılması gerekliye cevap en azından wordpress ile başlayın.

CML166 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba oylamaya yönelik bir sitem var fakat google aramalarında snippetlerim bir türlü çıkmıyor nedeni ne olabilir
2 sebebi olabilir, snippet kısımları düzgün yapılmamıştır ya da hitiniz azdır ve oylamalar sürekli değildir.

Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrardan merhaba. Uzub süredir ilgilenemediğim bir yazılımım var şimdi yeniden geliştirmeye devam ediyor fakat link yapısı çok kafamı kurcalıyor.

Mesala konu olarak satılık buzdolabı ilanı var www.siteadi.com/ilan/satilik-buzdolabi-i15 diye şuanda default link yapısı var. Böyle kız kalsa yeterli midir? Kafamda şöyle varyasyonlarda var.

www.siteadi.com/mersin-satilik-buzdolabi-i15
www.siteadi.com/mersin-satilik-buzdolabi-ilani-i15
ilk versiyon daha iyi, her ilanda ilanı diye yazmak spam olarak görülmesine sebep olabilir.

RapCrown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam 1 numaralı sorum şu

1-Linki renk koduyla verirsek aynı işlevi görürmü.
2-Sub domainler link olarak kullanılabilirmi yoksa ana domainimi kullanmak lazım ?
link tıklanabildiği sürece aynı işlevi görür, 2. sorunuzu tam olarak anlamadım ama şunu söyleyebilirim, her subdomain yeni bir domain demektir. yani oturmuş bir sitede her konuyu subdomainmiş gibi göstermek yerine siteadi/konuadi şeklinde göstermek daha fayda sağlar, çünkü anadomainden güç almış olur.

aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tüm yazıları okudum, forumda takip ettiğim bir kaç kişinden biri @iyi emeğine sağlık.
teşekkür ederim yardımcı olabildiğimce olmaya çalışıyorum.

kralex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Sitemi içinden çıkamadığım sorunlar yüzünden kapatmayı düşünüyorum. Google'dan dizin kaldırma ile tüm içeriğimi kaldıracağım. Biraz bekleyip, başka bir domain ile sıfırdan başlayacağım.

Şimdi soru şu. Kaldırdığım sitedeki özgün konularımı yeni siteme eklemem bir sıkıntı teşkil eder mi?
Sorun olacağını sanmıyorum ama tüm indexlerin silinmiş olması gerekli. Sana önerim yeni site yeni başlangıç demektir. Boşver unut eski sitendeki konuları dah akaliteli konular açabilecek sseviyeye gelmişssindir zaten yeni konular açmaya bak.