İlgili maddenin son cümlesi insiyatif olduğunu açıkça belirtiyor, yanlış anlaşıldığı için önceki sayfada özür dileyip, "Madde 2 - Son Ödeme Tarihi: Önceden mazeret belirtilmesi durumunda ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak süresi bitip silinen hizmetlerde önceden haber verilmediği için hak talep edilemez. Bu gibi durumlarda "VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutmak zorunda değildir. " Şeklinde düzenledim. Keşke konuyu okuysaydınız. Arkadaşın şikayet konusu açmasının sebebi; 30 günlük bir hizmet alıyor, 30 gün boyunca kesintisiz hizmet veriliyor. 31. gün ödeme gelmeyince ve müşteri bize ulaşmayınca hizmeti siliniyor. Bundan doğal birşey yok, örnek vermek gerekirse siz forumda silver üyesiniz
kaç aylık aldıysanız bitiş tarihinde 00:01 de gider rankınız. Biz +1 gün bekledik müşteriyi ses seda yok..
BU konuyu arkadaş açmadan önce maddeyi düzenlediyseniz sorun yok ancak konu açıldıktan sonra madde düzenlemek bana temiz gelmez. Ayrıca çok alakasız örnekler oldu forum silver üyeliği ve hosting karşılaştırması. Sonuçta ben silver üyeliğimde veri saklamıyorum. Şu verdiğim örnek kadar alakasız bir karşılaştırma. Dediğim gibi sizi de konuyu açanı da tanımıyorum. Sadece fikrimi yazdım.
İyi çalışmalar.