Gnosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki tarafı da tanımam konuşmaları da okumadım ancak iki kısıma dikkat ettim;
1.si arkadaş şu maddeyi vermiş "Madde 2 - Son Ödeme Tarihi: Ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak bu 3 günün sonunda ödeme yapmazsanız hizmetiniz kalıcı olarak silinir. "VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir."
2.si satıcı ise insiyatifimize göre tarzı bir cevap vermiş.
Ben madde 2 yi okuyunca insiyatifle ilgili bir durum görmedim, ayrıca 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli yapabilirsiniz denmiş. yapmazsanız silinir demiş. Yani zaten müşteriye 3 gün bu madde ile ödememe hakkı verilmiş. Ve yanılmıyorsam verilmiş bir hak geri alınmaz. Modlar da eminim böyle düşünecektir.
İlgili maddenin son cümlesi insiyatif olduğunu açıkça belirtiyor, yanlış anlaşıldığı için önceki sayfada özür dileyip, "Madde 2 - Son Ödeme Tarihi: Önceden mazeret belirtilmesi durumunda ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak süresi bitip silinen hizmetlerde önceden haber verilmediği için hak talep edilemez. Bu gibi durumlarda "VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutmak zorunda değildir. " Şeklinde düzenledim. Keşke konuyu okuysaydınız. Arkadaşın şikayet konusu açmasının sebebi; 30 günlük bir hizmet alıyor, 30 gün boyunca kesintisiz hizmet veriliyor. 31. gün ödeme gelmeyince ve müşteri bize ulaşmayınca hizmeti siliniyor. Bundan doğal birşey yok, örnek vermek gerekirse siz forumda silver üyesiniz
kaç aylık aldıysanız bitiş tarihinde 00:01 de gider rankınız. Biz +1 gün bekledik müşteriyi ses seda yok..