furkanturkyilma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık Türk bilişim firmalarını verimerkezi boyutuna ulaşmış yabancı firmalarla kıyaslamasayı bıraksak? O dediğiniz firma bin liranın yüz katı belki milyon katı hacminde bir firma. Fakat şikayet konusu açılan firma aylık 10 - 20 bin lira hacminde olan bir firma. Zaten konu izin verilip verilmemeside değil. Bu firmanın bir suçu değil. Siz hetznere üye olurken hizmet sözlemesini okudunuzmu? Yada bir sorun yaşarsanız nekadar ileri götüreceksiniz. Gelip R10 da şikayet konusumu oluşturacaksınız. Bırakalım Allah aşkına. Türk firması yaparsa şikayet konusu, yabancı firma yaparsa elini yüzünü yıka otur yerinde. Varmı böyle birşey. Ödemesinin yapılması gereken gün ödemeyi yapmıyor gece 00:00 da kapanınca şikayet konusu oluşturmak nekadar mantıklı? Bak nekadar güzel demişsiniz ki bugün ödeyemeyeceğim onlarda tamam demiş. Konuyu oluşturan kişi ödeme günü böyle bir talepte bulunmuşmu? Hayır..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye verimerkezi sahibi hosting satıyor, bilişim firması tosting mi satıyor? O da para alıyor o da. Verimerkezi benim büyük yerim var senden ödeme almasam da olur diyor mu?

Ben avrupada oturan birisiyim, gerekirse merak etme burdaki kanunlarla davamı da açarım. Türkiye'de açtım burda da açarım. Oturup yerime ağlayıp sızlamam. Şikayet konusu da açarım buraya sorun olmaz.

Yazımı düzgün okusan anlardın. P.tesi yatıracağım dedim yatırmadım. Kapattılar mı kapatmadılar, perşembe günü yatırdım, bana attıkları mail(sistem maili değil), ödemeniz için teşekkür ederiz oldu.

Firmayı savunmayı bırakın, arkadaş sözleşmeye göre haklı, firma ise haksız. BÜyük firma, küçük firma olması kimseyi ilgilendirmez. Hizmet almış mı orda almış. Sözleşmeyi takip etmiş mi etmiş. Gerisi firmayı ilgilendirir.