furkanturkyilma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak ufak detaylara takılmak çok saçma, konu sahibinin yazdığı hizmet sözleşmesinde olduğu belirtilen "3 gün sonrasında sunucu silinir" tabiri üzerinemi bu sunucuyu satın aldınız? Yani ödemenizi geç yapmayı kafanıza koydunuz, üstüne bu firmada böyle bir madde var. Ozaman ben bu firmadan alayım mı dediniz? Bırakın Allah aşkına, yapacağınız ödeme en fazla 100 lira olsun, paranız yoksa bile firmayla görüşüp yarısını şimdi yarısını yarın deseniz dahi bir insiyatif göstereceklerine eminim. Sonucunda hepimiz insanız, elbet birşeylerde hata yaparız, burada firmanın bir suçu yok, otomasyon sistemi işini yapmış gibi gözüküyor. OVH ile çalışırken sunucunuzu 00:00'da kapatsalar girip hizmet sözleşmelerine bakacakmıydınız? Maddelerde bir açık arayacakmıydınız sormak isterim. Sırf aynı dili konuşabiliyoruz ve hepimiz bu forumda yer alıyoruz diye, bu sebeplerden şikayet konusu oluşturmak benim görüşüme göre çok saçma.
Kullanıcı suçlu olduğunda nasıl hosting firmaları sözleşmeyi öne sürüyorsa, arkadaşta onu öne sürmüş. Firmalar sözleşmeyi kullanınca haklı, kullanıcı kullanınca haksız. Şu yabancı örneklendirmeleri de vermeyi bırakın, onlar Türk firmalardan daha anlayışlı. En basit örneği görüntülü şekilde vereyim.;

1- 17 martta son ödeme tarihi bitiyor, adamlar bana son ödeme tarihi geçti diye mail atıyor;

2- Ben diyorum ki pazartesi günü ödeyeceğim;

3- Bana tamam diyorlar;

4- Ben ise pazartesi değil; 3-4 gün sonra ödüyorum. ve bu süre içerisinde bana 1 kere bile ödemeniz nerede kaldı diye sormuyorlar. Biraz müşteri, satıcı anlayışı olmalı.

Gördüğünüz gibi miktar az falan da değil. 1000-1200 TL.