**Mobil responsive, m.domain.com veya tüm mobil cihazlarda okunmasını sağlıcak bi teknoloji olmalı
**Alan adı kısa ve akılda kalıcı olmalı
**Google news ve yandex news'de mutlaka kaydı olmalı
**R10'da 5-6 tane makale yazarıyla anlaşıp hergün olmasada haftada 1-2 özgün yazı yayınlamalıdır. (Ajans haberleri heryerde aynı girdiğin haberler heryerde var ama bir adım önde olman için özgün yazılara ihtiyacın var)
**Sosyal hesapları açık olmalı, Facebook üzerinden ilgi çekici haberleri veya videolarla sosyal hit hedeflemeli (Merak edilen haberlere reklam verebilirsin)
**Bu çalışmaların ardından "Domain.com" olarak backlink çalışması yaptırmaya başlamalısın.
sağolun hocam.
mobil versiyonu var. android ve ios versiyonlarını da forumdan birisine yaptırmayı planlıyorum.
Diğer özelliklerde üyeler istedikleri kategoriden haberleri bildirim alabilecekler. vb. birçok şey yaptım. Diğer haber sitelerinde bu var mı bilmiyorum ama sanırım çoğunda yok. Bu yüzden tutacağını düşünüyorum.
Özgünlük konusunda da dediğiniz gibi haftada 1-2 yazı da kendim girerim. Genelde haber sitelerinde özgünlüğe bakılmıyor. Çünkü sektördeki en iyi siteler bile ajanslardan geçiniyorlar düzenleme bile yapmadan direk koyuyorlar