Hangi yargı teşkilatından bahsediyorsunuz? Anayasa Mahkemesi'nin bağımsız olduğuna inanıyor musunuz?
Yargı hiçbir zaman bağımsız ve tarafsız değildir ve olamaz! Biraz bağımlı,biraz taraflı,birazda siyasidir.
http://www.abchukuk.com/makale/makale29.html Türkiye de mahkemeler, kanunları adil ve tarafsız olarak uyguluyor mu ? sorusuna araştırmaya katılanların %64,5 uygulanmadığı, %21,2 uygulandığı cevabını vermişlerdir. Bu oranlara göre halkın 1/5 i mahkemelerin verdiği kararları adalete uygun ve tarafsız bulmakta, 3/5 ini oluşturan büyük bir çoğunluk mahkeme kararlarını adil ve tarafsız bulmamaktadır. Fikir belirtmeyenlerin oranı ise % 14,3 tür. Yine aynı araştırmaya katılanların % 47,8 i mahkemelerin insan haklarını ihlal ettiğini, %32 si ise ihlal etmediğini belirtmişlerdir.
katılıyorum hocam ama dikkat edin
...Yine aynı araştırmaya katılanların % 47,8 i mahkemelerin insan haklarını ihlal ettiğini, %32 si ise ihlal etmediğini belirtmişlerdir.
bu şey sadece nasıl bir sonuçtur.bişey ya doğrudur ya değildir ama şu oranlara bakın yarısı öyle demiş yarısı böyle demiş.ne yapacaksınız.Böyle siyasi değilde yöneticilerden izin alınıp sadece bu adalet nasıl sağlanır konusunda forumda bir başlık açkmak iyi olabilir
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:51:35 -->-> Daha önceki mesaj 22:45:19 --
hocam siz beni yanlış anlamışsınız, ben siyaset yapmıyorum. ben edirneden facebook'a giren, izmir'den 100 tl ye web sitesi yapıp okul harçlığını çıkaran, karsta internetle ilk defa tanışan kişinin bu özgürlüğünün 4 saat boyunca sırf keyfi olarak elinden alınmasının vicdan muhasebesini yapıyorum.
siyasetle işim olmaz, anarşistim zaten ben.
ozaman yorumumu şu şekilde şekillendirim daha açıklayıcı olsun;
hocam bu maddelerin hiç biri internetin fişini çekme hakkı vermiyor.
sadece x sitesinde şu şu şu sebebler olursa x sitesini engeller.karsta interneti kullanmak isteyen birini etkilemez.