Merhaba
Hayır yedeklerin alınması için ödenicek ücret için yönetici arkadaşdan onay bekliyorum.Kendisine özel msj gönderdik dönüş yaptığında veri merkezine ödeme gönderilip yedekleriniz için sunucu aktif duruma getirtilecektir.Bundan sonrasında yapılacak işlemler içinde kendisinden onay bekliyorum.
Bu durumu hızlandırmak için sunucu ödemenizi yapıp kendiniz aktif duruma getirtebilirsiniz.
Birkez daha izah ediyorum burda size; sizin ödemelerinizi biz takip edemeyiz , sizin yaptığınız hata yüzünden yedek sorumluluğunu biz kabullenemeyiz.Size 2 gün öncesinden skype den bilgi verdim , sistemden haftalar öncesinden ödeme bildirimleri gönderildi size.Buna rağmen ödemenizi yapmayıp son ödeme gününden 2 gün sonra bize ulaşıp yedek istemeniz çok yanlış.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:23:47 -->-> Daha önceki mesaj 20:22:34 --
Merhaba
Bize geldimişsiniz arkadaşınızı ve ortağınızı burda savunmayın.Kimin ne yaptığı ordada.Merak etmeyin bu sektörde 5 yıldır hizmet verip 1 kişiyi bile madur etmedik.
Mesajınızı report ediyorum umarım gerekli işlemler yapılır
Merhaba
Anlamadığınız bir konu var; yedekler bizim elimizde malesef mevcut değil.Fiziksel sunucu kullandığı için dışardan bir müdahale edip sunucu yedeklerini biz almıyoruz.
Konuyu açan kişi ödemesini zamanında yapmadığı için hizmeti durdurulmuştur.Bilirsinizki veri merkezine ödemeler aylık gönderilmektedir.Sunucu son ödeme gününden 1 gün sonra rafa kaldırıldığı için tekrar ödeme yapılmadan malesef aktif edilmiyor.Kendisine bu durumla ilgili kaç defa bilgi vermiştik zaten
Ek olarak Türkiyede böyle bir anlayış söz konusudur; örnek veriyorum , yurtdışında bir firmadan hizmet alıyorsunuz sunucu ödemesini geçiktirdiğiniz için sunucunuz kapatılıyor; bu durumda r10 da konu açıp yedeklerinizi istemeniz çokmu normal ?
r10.net e konu aç diyen kim acaba ?
Ben artık söylediklerinizi çürütmekten bıktım, siz yalan söylemekten inkar etmekten bıkmadınız.