Bu sizin hatanız benim sürem bitmeden sunucumu kapattınız, yukarıda ispatladım bana sistemi 21.02.2015 te teslim ediyorsunuz. 5 dk sonra size yazıyorum sunucu çalışmıyor sitelere erişim yok diye cevap vermiyorsunuz. Ticket atıyorum sizin bir hizmetiniz bulunmamakta diye cevap alıyorum. Zorla uğraşa uğraşa 22.02.2015 tarihinde açıyorsunuz. Ve içerideki VDS ÜCRETİMİN DÜŞÜMÜ Yapıldıktan sonra bana ödemeden önce bilgi vereceğinizi ekleyeceğinizi söylüyorsunuz ama 20.03.2015 tarihinde sunucumu kapatıyorsunuz. Ben 21.03.2015 tarihinde geldiğimde size ödeme yapmayacağımı söylemedim dediğimde benimle alay eder gibi konuşup yedek medek yok, içerde paran yok, git r10 konu aç diyorsunuz.
Bana vds ücretini düşüp bilgi vermeniz gerekiyordu ben ona göre ödeme yapmalıyım. Sürekli para alıp hizmet vermiyorsunuz. Bu demek ki hata sizin o zaman yedeklerimi vermek zorunda oluyorsunuz. Ama hala ukalaca konusuyorsunuz.
Madem sunucuyu açmak için para gerekiyor. O halde bu lafı nasıl diyebildiniz bana BUYRUN AŞAĞIDA KAYITLARDA MEVCUT. "AÇAR KANITLARIM" DİYOR linedatacenter madem açabiliyorsun neden yedeklerimi vermiyorsunuz ?
Buradan sizin ne denli bir kişi olduğunuz gayet açıkça ortaya çıkıyor. Özellikle yapıyorsunuz bunu.
Merhaba
Size diyecek birşey bulamıyorum.Sizin gibi insanları bırakın bu forumda internet sektöründe barındırmamak gerekiyor.20 tl bakiyeniz için pm atın gerekli ödemenizi gönderelim.
Yedekleriniz içinde veri merkezinden yedeklerinizi alıp ileticeğim birkaç saatte.