Premium aldım, resim optimizasyonunu manuel yaptırabiliyo muyuz? eski haberlerde aynı resim 9 tane filan var ve toplam resim sayısı 18.000

kredi de yetmez, zaman da sunucu da
kredi hediye ederim sorun değil
Merhaba,
Wp fast Cache kurdum. Fakat Üye girişlerin problem var. Üye kaydı yapıldıktan sonra giriş yapamıyor kullanıcılar. Bunu bir türlü düzeltemedim
özel mesaj ile site adresini ve sorunu anlatır mısınız? Hatta bana da bir hesap açabilir misiniz dememem için.
Merhaba hocam,
Eklentiniz gerçekten çok işimi görüyor. sunucun büyük bir yünü aldı benim 3 adet sitem aylık ortalama 500k hit alıyor. iki tanesine sizin eklentinizi kurarak vps yükünü baya bir düşürdüm ancak 3'üncü sitem multi blog sitesi olduğu için bu eklentiyi kurmadım. Acaba destek veriyormu multi sitelere eğer eklenti sorunsuz multi site de de çalışıyorsa kurmayı planlıyorum. çünkü şu an multi sitem vps deki 4gb rami adeta sömürüyor loadlar 2-3 lerin üzerinde hem vps hem de ana makineyi zor duruma sokuyor. Eğer sizin eklentinizi multi sitede de etkin bir şekilde kullanabilirsem çok rahatlayacağım.
cevabınızı bekliyorum.
Maalesef multi blog desteklenmiyor.
Evet şu an maxcdn kullanıyorum. Ama netinternete geçmeyi de düşünüyorum. Sonuçta farketmez, cdn desteği olursa tadından yenmez. İşte o zaman siteler gerçekten uçuşa geçer. Hitli siteler ya da her bir sayfada birçok resim açmak zorunda kalan bilhassa haber, magazin siteleri aşırı kasılıyor. Örneğin ben haber sitesinde cdn kullanmasam, çok ağır açılıyor.
Bir türlü başlayamadım

Geçen ay maxcdn hesabı bile aldım ama bir türlü yoğunlaşamadım.