Konuya yorumumu kesinlikle taraf tutarak yazmıyorum ve bunun altını çiziyorum.

Sedatı iyi tanırım. Her hangi bir şekilde ard niyetle yaklaşmayacağını çok iyi bilirim. Her firmanın çalışma yapısı farklıdır. Kimisi otomosyon sistemi üzerine çalışır. Ödemede süre vermek firmaya bağlı bir olaydır. Yalnız müşterde biter olay. Şimdi şöyle düşünün. Süreniz 25 inde bitmiş ve saat 00:01 . Ödemeniz geçmiş. Ve müşteri taraflı herhangi bir bilgi verilmemişse. Ve firmanın mevcut stoklarında problem yaşıyorsa gerek otomosyon gerek manuel bir şekilde silinebilir. Yani bilgi vermeden etmeden neyin şikayet konusudur anlayamadım. Bizlerde ek süre veriyoruz. Destek talebini müşterimiz açar. Şu tarihte ödeme göndereceğim idare edermisiniz. İşte ozaman durum değişir. Mevcut ticketiniz yoksa , işlem sonrası yazıyorsanız bunda bir hak talep edemesiniz. Hatta yaşadığım bir kaç olaydan bahsedeyim. Ödemesi dolan müşterilerim oldu. 2 3 gün süre isteyip , süre verildikten sonra ödemesini yapmayan müşteriler var. Bu durumda her zaman firma haksız sayılamaz ki. Hatta bir üye yok onun ekran görüntüsünü al yok bunun görüntüsünü al ver savcılığa , içinde 100 bin tl lik yazılımım vardı felandı filan demiş. Devlet sormayacak mı ? 10 tl lik vds aldın , madem 100 bin tl lik yazılımın var neden ekstra yerlerde depolamıyorsun ? İlk soru bu olacaktır. Yani kısaca hayalleri konulara yansıtmayın. Dili olan konuşmasın. Açık konuşmak gerekirse ben firma yetkilisinde bir sorun göremedim. Müşterisiniz , ödeme tarihinizi sizin takip etmeniz gerekiyor. Ödemeniz gecikecekse firmaya bilgi geçmeniz gerekir.

İyi forumlar.