Selamlar,

Halihazirda bircok kurumsal projenin gelistirilmesinde calismalarda bulundum.

Bir sureden bu yana ise yurtdisi birtakim sirketlere destek sagliyorum. Bu nedenle zaman zaman yurtdisi seyahatlere cikma durumu sozkonusu.

Gerek ofis ve konaklama temin ederek gerekse evinden freelance olarak calisabilecek asagidaki sartlara sahip arkadaslarla gorusmek isterim.

Calismalarimin hicbirinde film-dizi scripti, oyun, haber scripti gibi gelistirmeler bulunmuyor.
Daha komplike ve yogun sogru gerektiren bu nedenle iyi optimize edilmesi gereken calismalarla ugrasiyorum. 1 tema yapip 20 kisiye satma gibi calismalar sozkonusu degildir. Oldukca kaliteli ve buna gore getiri saglayan isler mevcuttur.

Hem duzgun ve iyi bir gelir elde etmek hemde gayet kaliteli referans gosterilebilecek projelerde yer almak istiyorsaniz ozel mesaj gonderebilirsiniz.
Surekli is akisi mevcut. Mevcut projelerde gelistirme yapabilecek, yeni projelerde ise html5 css dokulmus tasarimlari wp yada bootstrap yapisi ile gelistirebilecek kabiliyette olmak yeterli. Foundation frameworku gibi yeni acik kaynak daha etkin frameworklere hakim olanlarla daha verimli islerde cikarabiliriz.

• Wordpress konusunda plugin yazabilecek ve hazir custom field pluginlerini kullanabilecek duzeyde.
  • Responsive kodlamaya hakim.
  • Orta duzeyde javascript, ajax, json, xml bilgisine sahip
  • 24 yas ve uzeri.
  • Istirkarli calisan ve verdigi sozlere gore calismayi teslim edebilecek yapida olmak.
  • Isci isveren iliskisinden ziyade samimiyet ve arkadaslik ortaminda calisabilecek.
Yukaridaki sartlari tasidiginizi dusunuyorsaniz ozel iletiye birkac referans calismanizida ekleyerek gonderebilirsiniz.