Alla alla 2.maddede nedense sizin dediğinize göre bir yazı göremiyorum. Lütfen tane tane gerekli açıklamasını yaparmısınız. Bu kadar emin iseniz.
Açıkça sayın müşterimiz fatura tarihiniz x ise bu faturanızı 3 gün içinde gecikmeli yapabilirsiniz. Heee yapmadınız ozaman kusura bakmayın hizmetiniz silinir ve yedek vermeyiz . Üstünede gelip neden hizmetim açık değil diye sormayın diyor.
Sizin açıklamnız nedir . ?
Aynı şeyi defalarca kez söyledim tekrar söyleyim idrak etmekte zorlanıyorsunuz anlaşılan. Bahsi geçen madde;
Madde 2 - Son Ödeme Tarihi: Ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak bu 3 günün sonunda ödeme yapmazsanız hizmetiniz kalıcı olarak silinir. "VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir.
Burada anlatılmak istenen; Firma insiyatifini kullanarak 3 gün sunucunuzu tutabilir. Gecikmeli ödeme yapabilirsiniz, ama tarafınızdan herhangi bir mail, telefon, ticket gelmediği için böyle bir işlem yapılmamış. Son cümlede de denmiş ki; böyle bir olanak sunmuşuz fakat zorunda değiliz. Lütfen sözleşmeyi kendinize göre yorumlamayın tüm maddeler açık ve net! Ödemesini yapmadığınız bir ürün yasal olarak sizin değildir, ve sizin olmayan bir ürünü size sağlama gibi bir zorunluluğumuz yok. Tekrar belirtiyorum madem bu kadar önemliydi VDS'iniz ödemesini 2 gün önceden yaparsınız, yahut bize ulaşıp ödeyecek durumum yok 2-3 gün idare edin dersiniz. Üstüne üstlük ortada yapılmış bir ödeme de yok, hadi ödemeyi yapsanız biz sonradan iptal etsek hizmeti siz haklısınız ama biz hizmeti iptal ediyoruz siz sonradan ödemesini yapıyorsunuz. (yaptığınızı söylüyorsunuz, gelen giden bir ödeme de yok.) Tamam bir hata yaptınız ticket ve skype üzerinden hakaretler saydırdınız, üzerine gaflete düşüp şikayet konusu açmaya da yeltendiniz bunu da anlıyorum ama ne diye uzatıyorsunuz? Hem suçlusunuz, hem güçlü. Hatayı ılımlı davranıp açıklama yapan biz firma çalışanlarını değil biraz kendinizde arayın. 10 lira verip şirketi satın almıyorsunuz neticede.