Bahsettiğim gibi +3 gün bizim insiyatifimizdedir. Siz haber vermezseniz ödeme yaptım yahut yapamayacagım bir kaç gün idare edin diye kovacakmıyız sizi ?
Hizmet sözleşmemizin sizi ilgilendiren kısmına bir göz atın;
Madde 2 - Son Ödeme Tarihi: Ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak bu 3 günün sonunda ödeme yapmazsanız hizmetiniz kalıcı olarak silinir. "VDS.TC" yedek verme ve
hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir.
Madde 5 - Argo Kelime/Ağır Hakaret: Destek talepleri içerisinde hakaret/küfür ya da aşağılama tespit edildiğinde, "VDS.TC" müşterinin hesabını sunucularından kalıcı olarak silme hakkını saklı tutar. Herhangi bir ön uyarı ve ücret iadesi söz konusu değildir.
Madde 8 - Haberdar Olma: "VDS.TC"in duyurduğu son dakika haberlerinin takibinden müşteri sorumludur. "VDS.TC" müşteriyi değil, müşteri "VDS.TC"i takip etmek zorundadır.
Madde 13 - Karalama/Kötüleme: Müşteri sorumlulukları arasında firmayı karalama, olumsuz eleştirme, internet ortamında yada başka platformda(Forumlarda verilen negatif ticaret puanları, açılan şikayet konuları ve ticari profilimizi zedeleyecek bilimum davranışlar dahil) bu tarz kampanyalar düzenlendiği takdirde hesap ve hizmet sorgusuz sualsiz olarak sunucularımızdan silinecek, firmamız hiçbir sorumluluk kabul etmeyecektir.
Haklı çıkmaya çalışıyorsunuz
Madde 2 - Son Ödeme Tarihi: Ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak bu 3 günün sonunda ödeme yapmazsanız hizmetiniz kalıcı olarak silinir. "VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir.
Acilen bu maddenin ne demek istediğinizi avukatınıza vs biyere danışınız. çok açık 3 gün bekleriz diyorsunuz. ve çok açık 3 gün sonunda diyorsunuz. Laf oyunları yapmanıza gerek yok.
Gelelim diğer maddelere zaten benim hizmetimi silmişiniz gelmiş burada ne madde madde gösteriyorsunuz . VDS silmeden önce size bunları demiş olsam haklısınız silin vds mi.
Sildikden sonra bu maddeler ne işe yarar ?
Arkadaşa katılıyorum, firma müşterilerinin ödemelerini keyfi olarak takip etmek zorunda değil sözleşmede yer alan 3 gün ek süredir ve firma insiyatifindedir. Bugün isimtescil, sadecehosting gibi şirketler ödeme gelmediği anda değil vds değil dedicated sunucuyu bile kapatıp disklerini silebiliyorlar, bence bu durumda sizinde hatanız mevcut ayrıca firma ile konuşmalarınızda kendinizi hatalı konuma düşürmüşsünüz bir vds server kapatıldı diye firmaya bir sürü hakaret dolu mesaj atmışsınız, karşınızda kurumsal kimlik görmek istiyorsanız tüm konuşmaların saygı sevgi çerçevesi içerisinde olması gerekmektedir, kusura bakmayın haddim olmayarak söylüyorum ama sizin sözlerinizde yenilir yutulur cinsten değil, hizmeti beğenmiyorsanız skype konuşmasında yer alan "sizin boklu sunucunuza kalmadım" sözünüze istinaden söylüyorum forum üzerinde vds satan bir sürü şirket mevcut kendilerinden de alım yapabilirsiniz. Herhangi bir müşterim benim şirketime bu şekilde hakaret etmiş olsa aynı anda hizmetini iptal eder ve kesinlikle kendisine bir daha hizmet vermezdim.
Büyüklerimiz boş yere dememiş; Saygı göster ki, Saygı göresin.
Madde 2 - Son Ödeme Tarihi: Ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak bu 3 günün sonunda ödeme yapmazsanız hizmetiniz kalıcı olarak silinir. "VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir.
Yazılanları okumuyorsunuz sanırım ? Bana bunu nereden çıkardığınızı anlatırmısınız. Lütfen.
Ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz.
Bu işler saygı içersinde olmaz . Sözleşmeler içersinde olur.