Birincisi, sistemde otomasyon var ise firma otomatikman 00.00'de hizmetinizi sonlandırır. Daha doğrusu bunu firma değil, firmanın sizin iyiliğiniz için kurmuş olduğu otomasyon sistemi yapar. Bunun için yakınmanın lüzumu yok.
İkincisi, hizmetini bitiyor ve son dakikaya kadar ücreti yatıramıyorsanız firma bununla ilgili mesuliyet kabul etmez. Afedersiniz de aynı durumu Digiturk'le, Turkcell'le yaşadığınızda, atıyorum kontörüm bitti diye Turkcell'i arıyo musunuz "yau benim işim vardı 5 dakika daha konuşacaktım ne biçim hizmet veriyorsunuz?" diye?
Firmanın sunucusunu nereden ne kadara aldığı, üstüne ne kadar kar koyduğu müşteriyi zerre kadar ilgilendirmez. Aldığınız hizmetten memnunsanız, 30 gün boyunca makinanızı çalıştırıp, hizmet süreniz sona erdiğinde makinanız kapandığı için şikayet edemezsiniz. Adı üstünde "hizmet süreniz sona ermiş".
Bunu da söylemek istemezdim ancak gerekli buldum, firma yetkililerini birebir tanıyorum ve yeri geldiğinde cebimde para olmadığını, 2-3 gün idare etmelerini rica ettiğimde bu işlemi de seve seve yapıyorlar. Bu olay da firmanın insiyatifidir. Kimseden size karşı anlayışlı olmadığı için şikayetçi olamazsınız zira çok saçma bi hareket olur. Kaldı ki siz haber dahi vermemişsiniz.
Ayrıca ödeme şekliniz EFT olacaksa ona göre bi saatte ödeme yapacaksınız bu kadar basit. Her firma her bir bireysel müşterisinin keyfine göre hareket etmeye kalkarsa ayvayı yemiş...
Arkadaşa katılıyorum, firma müşterilerinin ödemelerini keyfi olarak takip etmek zorunda değil sözleşmede yer alan 3 gün ek süredir ve firma insiyatifindedir. Bugün isimtescil, sadecehosting gibi şirketler ödeme gelmediği anda değil vds değil dedicated sunucuyu bile kapatıp disklerini silebiliyorlar, bence bu durumda sizinde hatanız mevcut ayrıca firma ile konuşmalarınızda kendinizi hatalı konuma düşürmüşsünüz bir vds server kapatıldı diye firmaya bir sürü hakaret dolu mesaj atmışsınız, karşınızda kurumsal kimlik görmek istiyorsanız tüm konuşmaların saygı sevgi çerçevesi içerisinde olması gerekmektedir, kusura bakmayın haddim olmayarak söylüyorum ama sizin sözlerinizde yenilir yutulur cinsten değil, hizmeti beğenmiyorsanız skype konuşmasında yer alan "sizin boklu sunucunuza kalmadım" sözünüze istinaden söylüyorum forum üzerinde vds satan bir sürü şirket mevcut kendilerinden de alım yapabilirsiniz. Herhangi bir müşterim benim şirketime bu şekilde hakaret etmiş olsa aynı anda hizmetini iptal eder ve kesinlikle kendisine bir daha hizmet vermezdim.
Büyüklerimiz boş yere dememiş; Saygı göster ki, Saygı göresin.