öncelikle aramızda geçen konuşma r10 alakadar etmez. Konuşma tarzımdan şikayetçi iseniz şikayet edersiniz. R10 mahkeme değildir. Bu konu hakkında çok açık kurallar vardır . Burası skype veya aramızda geçen yerlerde konuşmaları şikayet ederek ağlama yeri değildir.
Koyduğum resimde sizin sunucuyu kapattığınıza dair sözler vardir.
+ olarak !
Madde 2 - Son Ödeme Tarihi: Ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak bu 3 günün sonunda ödeme yapmazsanız hizmetiniz kalıcı olarak silinir. "VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir. bu madde gayet açıktır. AÇIKCA 3 gün sonra ödiyebilirsiniz diyor. Yok biz 2 gün yok 1 gün demiyor. AÇIKCA 3 gün diyor.
Detaylı yazalım
3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz . Açıklaması Son ödeme tarihi geçmiş hizmetinizi 3 gün boyunca yani 1 gün 2 gün 3 gün içinde
Ancak bu 3 günün sonunda ödeme yapmazsanız hizmetiniz kalıcı olarak silinir.
Açıklaması 3 gün sonunda makinanız silinir.
Gelelim soruma : benim vds 3 gün içinde mi yoksa 3 gün sonra mı silindi ?
Para konusuda gelince gönderilmiş EFT leri iptal etme hakkınız var. EFT ler beklemeye alınır sabah işleme konulur . Bankamı arayarak işlemi ipal ettim.
Birincisi, sistemde otomasyon var ise firma otomatikman 00.00'de hizmetinizi sonlandırır. Daha doğrusu bunu firma değil, firmanın sizin iyiliğiniz için kurmuş olduğu otomasyon sistemi yapar. Bunun için yakınmanın lüzumu yok.
İkincisi, hizmetini bitiyor ve son dakikaya kadar ücreti yatıramıyorsanız firma bununla ilgili mesuliyet kabul etmez. Afedersiniz de aynı durumu Digiturk'le, Turkcell'le yaşadığınızda, atıyorum kontörüm bitti diye Turkcell'i arıyo musunuz "yau benim işim vardı 5 dakika daha konuşacaktım ne biçim hizmet veriyorsunuz?" diye?
Firmanın sunucusunu nereden ne kadara aldığı, üstüne ne kadar kar koyduğu müşteriyi zerre kadar ilgilendirmez. Aldığınız hizmetten memnunsanız, 30 gün boyunca makinanızı çalıştırıp, hizmet süreniz sona erdiğinde makinanız kapandığı için şikayet edemezsiniz. Adı üstünde "hizmet süreniz sona ermiş".
Bunu da söylemek istemezdim ancak gerekli buldum, firma yetkililerini birebir tanıyorum ve yeri geldiğinde cebimde para olmadığını, 2-3 gün idare etmelerini rica ettiğimde bu işlemi de seve seve yapıyorlar. Bu olay da firmanın insiyatifidir. Kimseden size karşı anlayışlı olmadığı için şikayetçi olamazsınız zira çok saçma bi hareket olur. Kaldı ki siz haber dahi vermemişsiniz.
Ayrıca ödeme şekliniz EFT olacaksa ona göre bi saatte ödeme yapacaksınız bu kadar basit. Her firma her bir bireysel müşterisinin keyfine göre hareket etmeye kalkarsa ayvayı yemiş...
Sanırım arkadaşı olarak geldiniz . Hemen açıklama yapalım
vds.tc 00.00 da sonladıramaz. Açıkça MAdde2 okuyun. Sözleşme gereği 3 gün beklemesi gerekir
ikincisi son dakika değil firma tarafından verilen 3 günlük gecikme içinde ödeme yapıyorum.
Turkcell , digiturk demişiniz . Arayip kont bitince neden bitti demiyorum çünkü demişler 20TL hakkınız var . 3 ay içinde de kullanabilirsiniz . kullanmazsanız hattınız belli bir sure kapalı kalır parasını ödersiniz geri açarım. MADDE 2 ye örnek.
Arkadaşınız olduğunu başta söylemiştim. Buraya firmayı korumak için o kadar saçma örnekler veriyorsunuz ki arkadaşınızı zora sokuyorsunuz. Lütfen arkadaşınızın
http://vds.tc/hizmetsozlesmesi.php
sözleşmesini okuyun.
Size son olarak şunu söyleyim. Digitürk faturanızı ödemez iseniz sözleşmede yazılı olduğu için belli bir süre bekler. Sonra yayını kapatır. Daha sonra sözleşmede yazılı olan sürede hizmetinizi kapatır.
Yani hiç bir firma fatura 1 dak gecikti diye hizmetinizi silmez