Bilen birisi ücretli veya ücretsiz bu konuda bana yardım edecek birini arıyorum.
Host yavaşlığından türkiyede ünlü host firması ile bu konuda biraz tartıştık bana yedek alın dedi başka hosta taşınacak sonra kontrol edersiniz dediler bende yedekleri aldım daha sonra onlara dedim ki yedekleri aldım hostu taşıyabilirsiniz, onların cevabı şu oldu hostu sen taşıyacan biz taşıma hizmeti vermiyoruz, oysa daha önce taşımışlardı ve sorun olmamıştı, ben hostu taşıdım açtım fakat alttaki sorunlar ile karşılaştım örnek verecek olursak mart ayındaki resimlerde karakter sorunu yok şubat ayındaki resimlerde yarısından fazlası sorunlu ocakta sorun yok aralıkta yarı sorun var bu böyle gidiyor yani bazı dosyalar sağlam bazıları problemli konuyu anlatmışım sanırım ben yedek alında bu karaktersizler benim eski hosttaki bilgilerimi hemen sildiler hiç beklemeden belki yedek alırken problem çıkar diyede beklemediler burda ard niyet var olduğu kesin bana bu konuda yardım edebilecek birilerini arıyorum onca emek heba olmasın

LÜTFEN BU KONUDA YARDIM EDİNİZ

wp-content/uploads/2015/02/kıymalı-domates-dolması.jpg karakterler tr burda resim kayıp ama uploads da var.

/wp-content/uploads/2015/02/Kakaolu-Islak-Kurabiye-Tarifi.jpg bunda resim görünüyor amatr karakteri var (olmaması gerekirken)

wp-content/uploads/2015/02/Bulgar-Ekmegi-Tarifi.jpg burdada kelimelerin başındaki harfler büyük (resim görünüyor)

/wp-content/uploads/2015/02/Kabaklı-Kek-Tarifi.docx bir yerdede böyle bir resim adresi buldum jpg olması gerekirken bu çıktı yerine

/wp-content/uploads/2015/02/etimek-tatlısı1.jpg burda panelde ekli adres bu şekilde ama ftpdeki dosyadki okuyamadığı resim adresi( etimek-tatlısı1.jpg )bu şekilde