MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam gibi bir laptop al yeter ne yapacan macbooku falan rami 16gb olan iyi bir hp yada toshiba al bak keyfine.
Hocam mac platfomuna giriş yapmam artık gerekli olmaya başladı.Mac üzerindede yazılım üretmeye niyetim var (Hackintosh olayı çok sancılı onla uğraşmak bana baya zaman kaybettirir )

Yorumunuz için teşekkür ederim R10+ nızı verdim

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benim konuma da yorum atmıştınız yazılımcılar arasında biraz piyasa araştırması yaptım ve uzmanların görüşlerini aldım. Mac Mini'de biraz performans sıkıntısı olduğu söyleniyor. 3500TL'ye iMac buldum açıkçası 8gb ram i5 2.7 4 çekirdek işlemci gt640m ekran kartı. Rahatlıkla oyun bile oynatır yani 21,5inch de ekranı var ben iMac md093tu/a düşünüyorum

edit : http://store.apple.com/tr/buy-mac/im...A&step=config#
Son zamanlarda mac konusu açılıpta dahil olmadığım yok sanırım Baştan bende İmac düşündüm fakat şu atmış olduğunuz bile bütçemin üzerinde. 2500 tl max. bütçe çıkardım.Hali hazırda 23 inch ips monitörüm klavyem, mouse um var.
Konudaki ilk paylaştığım konfigürasyonu bu gece yada yarın sipariş vereceğim artık
Rami arttırmam şart. Kendimi çok iyi biliyorum o 8 gb ram bana yetmeyecek
Performans konusunda diğer maclere oranla geri kaldığını bende düşünüyorum.Ama yazılımla uğraştığım için çok bir olumsuz etkisi olacağını zannetmem.
Oyun vs. ile işim zaten yok en son uzun soluklu oyun lisede oynadım.Şuan ara ara oynadığım oyun Candy Crush Saga oda tablette yüklü uyku tutmadığında yatağın içinde oynuyorum uyku bastırana kadar

İşi bilgisayarda olana oyun yüklemesini önermem insan kendini durduramıyor belli bir süre sonra oyun derken arkadan dizi takibi geliyor vs. Üniden arkadaşım dizi-sigara-kola derken programlamayı bıraktı çanak büyütüyor pc başında

Yorumunuz için teşekkürler R10+nızı verdim