Marka kötülemek istemem ama telefon konusunda gercekten iyi degil. Bataryayi eksi olarak gormuyorum yeni nesil tum telefonlarda artik ayrilmiyor batarya.
En cok gelen arizalari ve begenmedigim yanlarini sayayim.
Sarj olmuyor
Sarji cabuk bitiyor
Sim karti gormuyor
En cok karsilastigimiz arizalar bunlar.
Kisisel olarak performansini begenmiyorum. Dublaj programinda bile com uzun sure bekletiyordu.
Ekran parlakligi tatmin edici degil. Herhangi markayla yan yana getirin beyazin beyaz olmadigini anlarsiniz.
Tuslarin isigi yanmiyor. Cok buyuk bi handikap.
5 inch diger telefonlara gore cok fazla yer kapliyor.
700 Tl ye onerebilecegim bir telefon yok. Ama eger 899 tl cok uzmezse fiyat olarak samsung e5 i oneririm.
malesef hocam 900 beni aşıyor. bir iki sene beni idare eder bu oyun için kullanmıyorum çünkü.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:52:38 -->-> Daha önceki mesaj 22:52:07 --
farketmez neresi uygunsa ordan alın hocam evet garanti belgesinin doldurulması ve satıcı firmanın kaşesi onlara söylediginiz zaman yaparlar zaten
Teknoloji işi birazda şans işi ama siz yinede 1 ay boyunca kutusuna aksesuarlarına gözünüz gibi bakın

eger sonradan sorun falan olursa göndermeniz için.
yarın aklımda bulunsun hocam tesekkur ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:54:27 -->-> Daha önceki mesaj 22:52:38 --
Cihaz olarak Asus cihazlar iyi, aynı ürün önerebilirdiniz. Ben de Vatan, Teknosa, Media Markt ve Gold gibi mağazalara çok sık giderim. Teknosa'daki çalışanların birkaçına sorup hepsinden aynı cevabı aldım. "Neden siz daha pahalı satıyorsunuz aynı ürünü" dediğimde; örneğin telefon için şu cevabı verdiler:
- "Başka firmadan aldığınız ürün arızalanırsa, o ürünü servise gönderip arızalanan parçayı tamir ediyorlar. Sonra size geri yolluyorlar. Biz Teknosa olarak arızalanan parçayı komple değiştirip yenisini takıyoruz. Eğer ihtimal yoksa sıfır telefon veriyoruz." demişlerdi. Sanırım mağazadan mağazaya fiyat farkının sebebi bu.
bende teknosadan cok cektım hocam. 5 defa garantiye verip en sonunda tüketici haklarına basvurdum iade aldılar telefonu. Mediamrkt de daha şanslıydım
ama gelen cevapların cogunda istediğim cevabı alamadım
1.2 çift çekirdek yazmıs mediamrkt ama piyasadaki 16gb olanlar neredeyse hepsi 1.6 ghz