Öncelikle herkese 1 haftadır başlarını ağrıttığım için üzgünüm.
Lakin ben bir webmaster'ım ve işimi internet üzerinden gerçekleştiren ve gelirimi bu işten kazanan ve geçimimi sağlayan bir kişiyim. 20.03.2015 Tarihinden beri
TÜM SİTELERİM TÜM EMEĞİM GEÇİM KAYNAĞIM KAPALI DURUMDA Ve her geçen gün sitelerimin geleceği de yok oluyor. Google indexlerim azalmaya başladı bile..
Bunun sebebi linedatacenter nickli üye kişi yedeklerimi ve içeride bulunan paramı iade etmiyor. Moderatör 'ün kararına rağmen hiçbir işlem gerçekleştirmiyor. İlk açtığım konu üzerinden 6 gün net karar verildiğinden itibaren 3 gün net olarak geçmiştir. Lakin benim mağduriyetim hiçbir şekilde giderilmedi.
Konuyu tekrar açık ve net olarak resimler ile ifade etmek istiyorum. Ve gerekli işlemin yapılmasını yönetimin bilgisine sunup arz ediyorum.
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...e-etmiyor.html
Konusunda yönetici kişi karara bağladı ve yedeklerimin iadesine karar verdi.
https://www.r10.net/1070275540-post15.html
Bu konu ile ilgili hiçbir cevap ve yedek alamadığım için kalkıp kişiye yazdım yedekleri verecekmisiniz diye fakat
Bu şekilde bir cevap aldım. Yani Benden 1 yedeklerimi vermek için 1 aylık sunucu ücreti istiyor, içerideki paramı da hiç söylemiyor bile...
Buna inanın çok üzüldüm.
Benim işim, sitelerim, emeğim, varım, yoğum geçim kaynağım, ekmek param şuan bu kişinin haksızca ve kasıtlı olarak yaptığı hareketler yüzünden yok olmakta. Her geçen dakika dahada çöküşümü getirmekte...
Burada olan herkes internet ile ilgili çalışmalar yapıyor. Ve bilirler sitelerin kapalı olmasının ne anlama geldiğini. Benim elimde yedekler yok, eğerki bu sunucuyu kullanmayacak olsam yedeklerimi alırdım zaten, kapanacak sunucudan neden yedek almayayım madem ben kötü niyetli biriyim, yedekleri alırdım sunucu kapanırdı. Ben sunucunun ödemesini yapmacağım gibi bir kelime bile dile getirmedim.
Size şöyle bir bilgi vereceğim.
Bu kişi yalan söylüyor.
Bana sunucu kapandıktan sonra ilk konuştuğumuz gün, ip adreslerinin olmadığını söylediğimde "açar kanıtlarım" dedi. Madem açıp kanıtlayabiliyorsun o halde neden şimdi haksız yere kapattığın sunucunun yedeklerini vermek için haraç gibi para istiyorsun ? Bakalım şimdi ne bahane bulacaksın ? Buyrun belgesi ;
Size tekrar söylemek istiyorum, artık bu konu kişiliğime, ekmeğime darbe vurmaktan da öte geçti,
Kişiden vds alacağım var 160 TL , sadece 3 gün kullanıldı. Buda o zaman elinde sunucu olmadığı için alındı. Sunucu gelince direk sunucuya geçildi, bunun ödemesini ekleyip ödememden düşeceğini belirtti. Fakat yapmadı.
BUYRUN İSPATI :
Kişiden 92+242 = 334 TL para gönderdim.(Bankamatikten 100 tl + 250 tl yattı fakat 8 + 8 tl kesildiği için onun hesabına 350 tl yerine 334 tl yattı.) 100 TL alacağı vardı bana 200 TL iade etti,
34 TL daha iade etmesi gerekiyor.
BUYRUN İSPATI :
--Kişiden hizmeti 21.02.2015 tarihinde aldım ve 2 gün boyunca hizmet bozuktu, sitelerim çalışmıyordu kendisine skype üzerinden 25.02.2015 e kadar ulaşamadım, ticket yollayarak 2 gün sonra sunucum açılmış oldu. Ben 21.03.2015 günü skype 'den kendisine yazdım fakat sunucu kapanmıştı, ben ödeme yapmayacağım v.s. gibi bir durum belirtmeden bu yapıldı.
BUYRUN İSPATI :
22,02,2015 TARİHİNDE BENİM SUNUCUM AÇILDI.
DİĞER KONUMDA UZUN UZUN RESİMLERİ PAYLAŞTIM. KISA VE SADE OLMASI AÇISINDAN BU KONUYU TERKAR GÜNCELLİYORUM.
- - - - Bu arada Ben hizmeti alırken hiçbir kural/madde onaylamadım. Skype üzerinden satın aldım herşeyi. Asla sitesi üzerinden sipariş verip kuralları doldurmadım.
Tüm işlemler skype üzerinden gerçekleşti. Sonrasında sitede var olan hesabıma eklendi sunucu bilgisi ve sadece ticket atarken sitesini kullandım.
Umarım adalet yerini bulur.
@Sikayet3 @Mf.Rub @Emrah @PsdBul @Yenile @Sikayet2 @Sikayet1