http://vds.tc/hizmetsozlesmesi.php

Madde 2 - Son Ödeme Tarihi: Ödeme tarihinizden sonraki 3 gün boyunca ödemenizi gecikmeli olarak yapabilirsiniz. Ancak bu 3 günün sonunda ödeme yapmazsanız hizmetiniz kalıcı olarak silinir. "VDS.TC" yedek verme ve hizmeti açık tutma sorumluluğunda değildir.

Öncelikle bu maddeyi yazarak konuya giriş yapıyorum.
Ekleme :VDS 3 gün sonra değil Son ödeme tarihi 25 in 26sına bağlanan gece kapatıldı .

Adı geçen vds.tc firmadasında kullandığım vdsnin ödemesini dün gece 11 de yaptım . Doğal olarak eft ye takıldı. Yorgun olduğum için ödeme bildirimi yapamadan uyuya kalmışım. Neden son dakika ödeme yaptın diye sorarsanız : 4-5 gündür büyük sorunlar yaşıyorum ( bu bir bahane değil ama insanlık hali .. bu sorunum konusunda yalan söylediğimi düşünürseniz kanıtlarıyla msj atabilirim )

yukarda ki maddeye bakarak zaten sorun olmayacağı çok net. Ama bu firma benim vds mi gece 00.01 silmiş.

Benim vds umrumda değil . Sadece önüne gelen firma kurup vds vs satıyor. Sitesinde yazılanlardan habersiz müşteriyi suçluyor. Burada ben %100 haklıyım vs demiyorum. Ama ortada yazılan maddeler var . Onu geçtim 00.01 de makina silmek nedir. Suspend edersiniz. Baktınız ödeme gelmiyor silersiniz ..

Firma gelip burada benim konuşma tarzımı eleştirebilir. Ama söylediklerimin arkasındayım. Kalite Kalite Kalite.

Konu dışı özellikle de arkadaşları konuya gelmesse sevinirim. Şikayetim çok açıktır. Firmada benden şikayetçi olabilir.

"VDS.TC"den hizmet alan tüm kullanıcılar bu şartları kabul etmiş sayılır.
"VDS.TC" hizmet sözleşmesini haber vermeksizin düzenleme hakkını saklı tutar.