werthamon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
684 Nolu mesajımda Ekran Görüntüsünü 24:00 a kadar İstediğimi Belirttim ancak siz dikkate almayıp mesajımdan kısa bir süre sonra sadece gezinti yapıp çıkarak ne kadar dikkatsiz ve sorumsuz oldugunuz tespit edilmiş alexa toolbar kullanıp kullanmadıgınız bile belirsizliğini korumuş bulunmaktadır..Maalesef biz grupta sadece gezinti yapıp çıkanı değil grup yöneticisinin ve diğer arkadaşların istek ve ricalarını da göz önünde bulunduranları grubumuzda barındırırız..Gezintileriniz için tşk eder iyi çalışmalar dilerim Gruptan Çıkarıldınız..

Diğer Tüm Ekran Görüntüsü Gönderip Sorumlulukların ve Görevlerinin Bilincinde Olan Grup Üyelerine Teşekkürü Bir Borç Bilirim..İyi Çalışmalar..
Gruptaki gezintilerimi düzenli olarak yaptım. Beni dikkatsiz ve sorumsuz olarak suçlamanız da hiç hoş bir davranış değil, üslubunuza dikkat ediniz. Gruba daha faydalı olmak adına farklı bir tarayıcı olan firefox kullandım ve alexa tool da kuruludur. İstediğiniz zaman uzaktan bilgisayarıma bağlanıp site geçmişini görebilirsiniz. Ayrıca şunu da belirteyim ekran görüntüsü olan mesajınızı da görmemişim bunun da sebebi kurallar mesajında diğer grup üyelerinin istek ve ricalarından bahsetmemişsiniz.

Emeği geçen diğer üyelere teşekkür ve şükranlarımı sunarım.