ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar;

Cuma günü iphone 6 alacağım aklıma 1-2 soru takıldı onu soracaktım. İlk olarak appstore, teknosa, gold, vatan bu tür sitelere baktım hepsinden en uygun fiyata olanı hepsiburada.com da çıktı aceba internetten mi sipariş versem yoksa çarşıdan mı alsam karar veremedim. İnternetten almak içime sinmiyor nedense ama fiyatıda uygun kararsız kaldım

Bir diğer sorum 16 GB alan yeterli olur mu? İnternetteki yorumlara bakıyorum yetmez 64 GB al diyorlar ama onun içinde +300 TL vermem gerekiyor oda fazla zaten telefon 2400 TL birde 300 ona versem 16 GB ile (2-3 oyun (oyunlar malum artık 1gb'ı geçiyor), 3-5 uygulama, video ve fotoğraflar vs) böyle kullanımda yetmez mi sizce kimileri İOS'un son sürümü ağır fazla yer kalmaz diyor kararsız kaldım

Son olarak ön camı hassasmış düşse hemen kırılır mı benim S3 ilk çıktığı zaman almıştım o günden bugüne abartısız 250 kez yere düşmüştür belki ama taş gibi maşallah

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler
Vay be benden once Iphone 6 aliyosun he bende gideyim yarin 400 dolara bi tane alayim 64 luk ) Almisken 64 luk al derim ben eger uzun vadede kullanma niyetin varsa sonralari alan problemin oluyor.Tabi benim gibi muzik ve oyun delisi biriysen benim telde hic oyun yok ama bos yer kalmadi sayilir ))