Athletic88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İphone 6 kullanıcısıyım. Ön cam jelatini bayağı kalın. Gerçi sizin gibi araştırıp almadım kendi isteğim ve zevkimle aldım kullanıyorum. 16lık bana yetiyor artıyorda. Her söylenene göz dağı vermeyip kendi bildiğinizi yapmanız daha iyi olur bence.
teşekkürler
sercander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk çıktığında aldım bende 16 gb modeli.Şuan 4 tane oyun yüklü ama alan yönünden herhangi bir sıkıntım olmadı.Hız ve işlevsellik bakımından oldukça iyi daha öncesinde android kullanıcısıydım.4-5 adet android tel değiştirdim.Ama ios kullandıktan sonra nasıl android kullanmışım dedim.Şuan gayet memnunum.Ön cama ise kırılmaz jelatin yaptırdım 30 tl ücreti var onunda.Anahtarla falan baya sert vurdum denedim ama herhangi bir zarar olmadı.Alacaksan hiç düşünme al derim
Hocam peki iphone alırken apple kimliği mi itunes mi icloud mu artık her neyse hesabı onlar mı açıyor yoksa ben mi açacam? almışken bir kerede sorayım sonra eve geldikten sonra şunu unuttum demiyeyim?

Kırılmaz jelatin bakayım bulursam bende alacam hocam veya ismi varsa söyleyin olmazsa internetten sipariş edecem. Ayrıca kılıf olarak şurdaki deri veya silikon orjinal kılıfı sipariş etmeyi düşünüyorum, ama alırsam telefonu siyah alacağımdan dolayı kılıfta bu olur gerçi çok pahalı ama yapacak bişey yok

Cuma günü gidecem Avea'ya fiyatı resmi sitesinde 2399 TL yazıyor öyleyse ordan alırım olmazsa teknosa'dan alırım.