SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Matrix hoca iste sorunumuz burada tum parayi basmayacaksin ve herkesin bir anda girdigi hisseye girmeyeceksin
Yorumlara dalma kendin analiz yapacaksin
Ben 6 ayda ogrenemedigimi bu ay ogrendim yakinda cnbce de beni konuk ederler belki de :-)
Sana sorum tmsn hissesine giren yabancilarin miktarini nasil ogrenirim bu citibank olayi nedir birde nthol hala imza atmadi 14 nisan son dolar yuksekti ve dusmeye devam ediyor
Bahsettiğin hisselerin hiç birini takip etmiyorum ben viop severim ve aslında sadece viopta işlem yapıyorum banka senetleri borsayı taşıyanlar olduğu için göz kenarı takip ediyorum hisse senetleriyle başka bir işim yok.

Borsada işlem hacmin yüksekse Matriks programını tavsiye ederim ordan tüm hisse detaylarını kimin alıp kimin sattığını görebilirsin yada ilgili forumlarda ilgili senetlerin takipçilerinden yardım isteyebilirsin.

Dolar için bir en son şu konuda https://www.r10.net/yatirim-araclari/...orur-mu-6.html
dolar alınmaz demiştim bakın tarihlere bunu dediğimden beridir düşüyor.

Şimdi dolar ne olur? eğer 2.40-50 bandına girerse yüksek miktarda alım için fırsattır.

Buda benim Matriks ekranım görüldüğü gibi hisse senetleri ekranın köşesinde küçük bir izleme alanı.