Lens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. kural aşık olma. Yaptıklarına göz yummaya başlarsın.
2. kural hedefini büyük tutma. Bütün kızlar aşağı yukarı hoşlandıkları olaylar aynıdır.
3. kural kesinlikle güvenme. Ben iyi birisine rastlamadım belki ondandır.
4. kural espri yap. Soğuk harici iyi gider kikir kikir güler hepsi.
5. kural sahiplenici ol. Babası gibi davrandığını gören bütün kızlar bayılır. Kalkıpta azarlama tabi.
6. kural başka kızlarla karşılaştırma. Daha güzel bir kız görürsün elindekinden aynen soğursun.
7. kural her kızla evleneceğim çıkma. Unutma kızlara ilk başta evlilik fikri iyi gelecek. Sonrasında daha iyisini bulurum havasına gireceklerdir.
8. kural bir kızın ne olduğunu yıllarca da beraber olsan anlayamazsın. Bunu unutma.
9. kural genelde kızlar ilk senle öpüştüm gibi laflar söylerler. İnanma. Gidip küçük yaşta evlenmediği sürece bu imkansız gibi.
10. altın kural bağlanma. Ne olursa olsun. Saçma sapan ayrılık çekersin. O çoktan başkasını bulmuş olur.

Bunlar tecrübeyle sabittir. 10 kişiyle çıktım bunlar hiç değişmedi. Ben kızlardan nefret ettim. Amacım akıl vermek değil ama dediklerimi yapıp yapmamak sana kalmış. Hayatımda en hızlı yazdığım yazı oldu. Forum olmasa daha neler yazarım da neyse.
Arkadaşın yazdıklarına son derece katılıyorum. Aynı şeyleri bende yaşadım sana verilebilecek en büyük tavsiyeler bunlardır Konudaki en güzel mesajlardan biridir.

Bilmiyorum daha önce neler yaşadın fakat ilk defa ise ayvayı yedin bunuda bil. Biran önce açılman sana büyük yarar sağlar aksi taktirde zamanla daha büyük umutlar bağlarsın ve sonuç olumsuz olursa yıkılırsın.

Allah yardımcın olsun, unutma en büyük aşklarda bile acının kralı vardır. Bu riski göze aldığın için senide kutlarım

Sonucunu merakla bekliyorum