Dün bir çok uploader'a davetiye gönderen yeni bir host.Yeni bir host diyorum ama arkasında çok büyük bir ihtimalle rapidgator var.Davetiyenin geldiği maili sadece rapidgator'de kullanıyorum zaten.yazılım çok benziyor ve site kuralları rapidgator'un bire bir aynısı.uzun vadeli bir host olacağını düşünüyorum.davetiye gelmeyen uploaderlar için özellikleri ve kuralları nelerdir biraz yazayım.

http://alfafile.net/user/signup/8Z öncelikle buradan üye olabilirsiniz refli olarak.

1 -Site şimdiden 13 farklı dile çevrilmiş durumda ve buna Türkçe de dahil.

2-Site şimdilik sadece remote upload ve web upload'ı destekliyor.Ftp desteği de yoldaymış çok kısa zamanda sisteme dahil olacakmış.

2- Dosyalar son indirilme tarihinden 90 gün sonra siliniyor.Free kullanıcıların indirebileceği maksimum dosya boyutunu ayarlardan saptayabiliyorsunuz.500 Mb,1 Gb,1,5 Gb veya 2 GB şeklinde.istereniz de bütün dosyalarınızı sadece premium kullanıcılar indirebilecek şekilde de ayarlayabiliyorsunuz.indirme ayarlarından.Yükleyebileceğiniz maksimum dosya boyutu 20 GB.

3- Başlangıç olarak üye olur olmaz 4 tb alan verdiler.satış potansiyelinize göre bu miktar artacaktır.

Şimdide ödemelerle alakalı en çok merak ettiğinizi düşündüğüm bilgileri yazayım

1- Satışlardan ve rebillerden elde edeceğiniz oran %70
2-14 farklı geri ödeme yöntemi var.

Visa/Mastercard
Paypal
Yandex.money
Wire tranefer
Intelectmoney
Webmoney
Paxum
ePayments
EPESE
OKPAY
MoneyMail
RBK Money
Money Mail.Ru
Beeline, Megafon, MTC

3- hangi ödeme yöntemini seçerseniz seçin min. 10 usd ve komisyon almıyorlar (sadece webmoney için geçerli diğer seçeneklerde komisyon kesiyorlar) ve haftalık olarak (cuma günleri ) ödeyeceklerini duyurmuşlar.

4-site sahiplerine yaptıkları aylık satış adetine göre %5 ila %15 arasında extra komisyon veriyorlar.

0-100 satış/ay - 5% alırsınız
100-500 satış/ay - 10% alırsınız
500+ satış/ay - 15% alırsınız

5- Kayıt olduktan sonra hesabım kısmından gerekli ayarları ve düzenlemeleri yapabilirsiniz.

6-site sahibiyseniz veya diğer hostlardan yaptığınız kazançlarını ekran görüntüsünü alıp support@alfafile.net'e bir mail atarsanız premium veriyorlar.6 aylık vermişler bana.

Bol kazançlar..