Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Peki sitemize robot siteler vasıtasıyla ziyaretci almak yada web sitelerini ziyaret eden programlar kullanarak ziyaret sayısını arttırmak, ticari satışı arttırmasa bile uzun vadede domain değerini arttırmada yardımcı olabilirmi? Bunun riski varmıdır?
Ziyaretçiler alışveriş yapsamada devam lı olarak siteyi ziyaret etmeleri önemli fakat google tabiki her yede hayatımızda google analytics sitenin arka planından çalışıyor olabilir googlde buradan rahatlıkla gelen ziyaretçileri gözlemler ve sonrasında ceza işlemi uygulayabilir çünkü bir siteye giren ziyaretçi aynında çıkuyrsa bunu ben bile mantığımla şöyle yorumlarım dememki aradığı burası değil burası ya spam yapıyor yada başka şey kullanıcı istemediği halde buraya geldi.
O sistemler 10 sn sitede kalır sonra çıkartırlar. Onlar ile olmaz sizin ziyaretçiye ihıtiyacınızı ücretsiz olarak en kolay paravan blog kurarak yapabilirsiniz. Örnek bir tefal ütüyü alın bir blogda inceleyin ve link olarak sizin orayı verin en azından googledan tefal ürün arayan bloga gelsin oradanda siteye aksın.
Tabiki garanti edemiyorum çünkü sistem sahipleri herşeyi yasaklıyor yada benim tavsiyem sistemden ayrılmanız buda mümkün olmayacaktir 1-2bin lira masraf et paranı amorti edeme çok kötü bir durum