evet script bitmediği için sifrelemeyi hemen yapmadım bu konuda haklısınız. Bir arkadasta ucuz etin yahnisi yavan olur demiş anlaşma neyse odur konuşmaları aşağıya ekliyorum bana ucuz birşey lazım sadece birşey denicem dedi ve onun üzerine inanın 10katı şey istedi yine kırmadım varsa hedefi yapsın hüsran olmasın dedim. BeN normal şartlar altında bu fiyata hosting vermem.
Bakın anlamadığınız şu ben size para konusunda hiç ısrar ettimmi zorladım mı??? Ben değişikliklerden dolayı hakkınızı helal edin dedim mi size? Ekstra ücret isteseniz hakkınız dedim mi? Sonra ödeme geldi neler oldu? Ne size ulaşabildim ne yapabildim 1. sitede png görebiliyomusunuz??? BANA YAPTIĞINIZDA PNG ÇALINIYOR. UPLOAD KORUMASI KESİNLİKLE YOK KODLAMA AÇIKLARI VAR OKUYAN HERKEZE BAKTIĞINIZDA 1 KİŞİ BİLE BU SCRİPT OLMUŞ HOCAM SİZ HAKSIZSINIZ DİYEN VARMI??? BEN GENE DİYORUM ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN BİRİSİ SİZE BÖYLE Bİ İŞ TESLİM ETSE ÜCRET ÖDERMİSİNİZ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:07:14 -->-> Daha önceki mesaj 01:04:34 --
Bu iş için ben 1500 tl demiştim sana yanlış hatırlamıyorsam 10 15 günde süre istemiştim...
ucuz etin suyu kara oluyormuş hakikatende...
ikinizde haklısınız bu konuda... 50tlye mynet benzeri site yapan ve 50tlden mynet benzeri site alıp köşeyi döneceğini ümit eden...
iki tarafada geçmiş olsun zaten cüzi bir rakam dönüyor bence aranızda halledin...
bknz:
Hocam ben sizinle görüştüğümde dediğim neydi??? Emeğinize paha biçmem ama benim gücüm yetmez demedim mi?? Siz bile dediniz bu siteyi açık tutma MAKİNENE BİLE SHELL ATARLAR DİYE?
Ben burda parasında değilim