Arkadaşlar az önce bir arkadaşla görüştüm. Ne yazık ki bu işin içine girmiş. İşte sınırsız hosting sağlıyoruz vs. bana bunları anlatıyor. Bende sınırsız olamayacağından vs. bahsettim. Tamam dedi akşam sana da sunum yaptırayım ve bende yanınızda olayım eğer sen haklı çıkarsan bu işten ayrılcam diye söz verdi. Henüz 1 haftası dolmamış. Bugün akşam gideceğim görüşmeye. Neler önerirsiniz? Hangi köşelerden gol atayım
Madem bu iş bir yerde affiliate marketing sistemi ile yürüyor, neden size ihtiyaç duymayacağınız bir host hizmeti satılıyor. Hizmet satın alındıktan sonra 4 tane üye yapınca senin ödediğin ücreti çıkarıyorsan neden sana hizmeti satmadan seni network ağına dahil etmiyor?
4 tane üye yapacağım adam var, gelin bunları bu sisteme dahil edelim. Ben bu 4 üye için herhangi bir ücret istemiyorum. Zaten 4 kişi üye olunca benim size ödeyeceğim para çıkıyor. Ama bundan sonra gelecek ücretleri hesabıma yansıtmaya devam edin diyin bakalım cevabı ne olacak?
Ahh enes ah gezmeye devam bu da tayyibin farkli versiyonu benim gozumde
Aman hocam bu yorumlara dikkat edelim. Zaten dövüşecek yer arıyorlar birde size dava açmasınlar.