SacmaSapan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beslenme biçimini (ameliyattan sonraki) normal hayatta uygulayabilek zaten bi hayli kilo verebiliriz gibime geliyor
yapamazsınki kardeşim su sekilde bir örnek vereyim zayıf bir insan düsününki midesi bir subardagı kadar bu insan bu su bardagını doldurdugunda cok yedim der ama midesini genizletmis bir insan onu doyurmadan doygunluga ulasamaz buda fazla yemesidir ki rejimlerle 10 gün ac bırakırsın 10 gün sonra saldırır yani cok zordur o iradeyi korumak ve geri kilo almamak

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok geçmiş olsun, şuan kaç kilosunuz sorması ayıp? ocak ayında 135 demişsiniz

yemekten sonra tatlı ye
doymadan masadan kalkma
yatmadan önce bol bol tatlı ye (yarım ekmek arası dolu dolu nutella mesela)
tatlı yiyip uyku bastırınca yat uyu
yürüme koşma spor yapma evde bütün gün kod yaz oyun oyna sitelerinle ilgilen
pc başında sitelerle ilgilenirken de tıkınmaya devam et

120 kilo yum kardesim ilk ay 23 kilo ikinci ay 5 kilo bu ay suanakadarda 3 kilo verdim

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapmayın yaa bari zayıflama konusunda kilo alamıyorum şeklinde yorumlar yazmayın. Çok saçma oluyor. Burada insanlar, kilo vermek için nelere katlanıyor. Şaka gibi gelip kilo alamadığınızı yazıyorsunuz. Aşırı zayıflık nasıl bir dert bilmiyoruz ama aşırı kilo insanı toplumda mikrop değerine indirgiyor. Biraz saygı duyup kil alma fikirlerini başka bir konu altında sormanızı tavsiye ederim.

Ben ameliyat olmayı asla göze alamazdım. Bu konuda cesaretinizi taktir ediyorum. Herhangi bir metabolik rahatsızlığı olmayan, hormonları düzgün çalışan ve kan şekeri de normal seyreden biri boğazına dur deyince çok çok çok kolay zayıflıyor. Şimdi düşündüm de ne kadar kolay yazmışım bu yorumu. Ama söylemesi kadar yapması da kolay. Aslında çok kolay oluyor. Yumurta kapıya dayanınca işin içine korkular da girince insan patır patır kilo veriyor. Ki zaten aynaya bakınca kendini çok daha güzel görüyorsun. Dünyadaki en güzel şey insanın kendini beğenmesi. Kendini beğenmeyen birini kimse beğenmez. Bu yaydığımız enerjiyle yakından ilgili. Önce kendimizi, kendimiz sevelim. Sonrası kolaylaşıyor. Bir keresinde biri bana ameliyat tavsiye etmişti. Çok kırılmıştım. Bugün ben ona çk değişik ameliyatlar tavsiye ediyorum. Örneğin burnu, örneğin düşük gözleri falan...İnsanları kusurlarıyla yargılamak en aşağılık şey. Kilo verilir. İnsan zayıflıyor, güzelleşiyor ama kötü kalplerin düzelme gibi bir durumu olmuyor maalesef. Toplum baskısı denen o şey, baskı yapan herkesin gözüne girsin
yukarda yazmıstım kardesim dedigin gibi bogaz tutma olayına geleyim tutturamazsın verirsin 30 kilo sonra alırsın 32 kilo bu döngü hep böyle gider bende insülin direnci cıkmıstı seker hastası olma olasılıgım yükseldi ameliyatı oldum önceleri cok korktum dediginiz gibi ama suan 2,5 aylık ameliyatlıyım eski elbiseleri dagıtıyorum bu cok güzel eskiden giremedigin mağzalardan kıyafet alabilmek cok hos yani ameliyat kkorkulacak gibi bir sey degil kardesim su varki aşırı kiloya çözüm bu ise ki bu mutlaka olunması gerek

ismini aklıma gelmeyen bir ilacın reklamı yapılıyor slimlight mı ne bilmiyorum orda zayıfladım diyen kisilerin hepsi face de ameliyatlı kişiler tanıdıgımız para insanları kandırmalarına yetti