Merhaba arkadaşlar öncelikle siteyi neden sattığımı açıklıyayım daha büük bir proje için satmayı düşünüyorum.
Site adresi: .com PM ile verilecek (Domain türkçedir ve ayrıca oldukça kalitelidir.)
Site için istenen fiyat: 350

(Pazarlık azda olsa olur.)
Sitenin aylık getirisi: Ölçülmedi.
Sitenin açılış tarihi: 07 Haziran 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Android üzerine oyun uygulama apk indirme sitesi.
Günlük hit sayısı: Ortalama olarak Sayfa görüntüleme: 700 Ziyaretler: 215 Ziyaretçi: 200
Ziyaretçi kaynağı: %85 Google - %15 Yandex
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR0 - 8 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı ile satılık.
Hosting dahil midir: Kiralık sunucu LitesPeed Mevcut alacak arkadaş hosting vb alana kadar ideare edilir 1 ay kadar.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress + EccePure Teması + Cache
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Sitede EccePure teması var 75 tl değerinde. Site optimizesi ve gerekli desteklemeleri yapıldı 85 tl değerinde. SSL Srtifikası mevcut domainin 50TL değerinde. 30 Tl Cache Bulunmakta. Bunların Toplamı 240 tl yapmakta ben çok bir fiyat istemiyorum. Konu girildikçe hiti artacaktır. Ben diğer sitelerim ile ilgilendiğim için yaklaşık 1 2 haftadır konu giriyorum ve 60 lardan 200 oldu Sizlerde konu girdikçe de bu artacaktır.
Android siteleri şuanda oldukça iyi mobil desteğide bulunmakta sitenin zaten mobil kullanıcılara ağırlıklı bir site.
Site Analiz Sonucu:
Site Ban Analiz Sonucu:
R10.net dışı iletişim için skype adresi: mehmet-ali-1
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.