HasanAkdenz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ben opencart uzeeinden kanal satisi yapacaktim. Misal excelde ki her satir 1 urun olacak kullanici stokta ki belirtilen sayiya gore satin alacak fazlasini yazarsa stokta olani hemen teslim edilecek olmayini ise stoga yani excele eklenince teslim edilecek. Ornek veriyorum stokta yani excelde 40 tane urun var adam 45 tane siparis verdi 40 tanesi hemen teslim edilecek 5 tanesi stoga eklenince teslim edilecek. Ve teslim edilen kanallar excelden silinecek. Cunku her biri ayri kullanici adi ve sifre barindiriyor olacak. Kanallarim diye sayfa olacak orada kanal bilgileri gozukecek
. ben size excel tablosunu atacagim o bilger ve hesabin durumu acik mi kapali mi banli mi temiz mi ondan sonra kanal olusturulmus mu olusturulmamis mi olusturulduysa kac adet video yuklenmis kac kere izlenim almis ve kac abone almis.

Yapabilir misiniz? Yapabilirseniz yarin skype ile detayli konusalim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapılabilir fakat çok zahmetli ve zaman alacak bir sistem gibi gözüküyor. Elimizde oldukça fazla sayıda iş olduğundan şimdilik böyle bir altyapı sorumluluğunu malesef alamayız. Kısa zamanda detaylı bilgi vereceğim boşluğa çıkarsak.

Saygılarımla