hocam bu sözünüz halen geçerliyse ve 100 tane sipariş verebilirseniz tanesi 15 liradan bu kalitenin üzerinde sistem yapabilirim...
doruk @ merkeznoktasi .com , yapabileceğiniz çalışma detayları gönderin, alalım.
Satışınızı baltalamak gibi bir amaç ile yazmıyorum ama yanlış yönlendirmeler yapmamanızı rica ediyorum burada birçok arkadaş oyun veya genel içerik sistemleri konusunda uzman olsada yeni ve bu alanlarda fikri olmayan hızlı kazanç sağlamak isteyen arkadaşlarımızda var yazık günah kendi ağzınız ile spam yaptığınızı söylüyorsunuz bu sitenin tasarım dahil hiçbir yeri x.xxx edecek bir site değil bence domain ve tema düzenleme fiyatına elinizden çıkarıp kurtulun.
Yazmak gibi bir düşüncem yoktu ama hem bu kadar tasarımı övmeniz ki sıradan bir wordpress temasına yapılmış küçük düzenlemeler ve tema yolu değişimi sizin zamanınızı aldığı için değerli geliyor olabilir ama

sektörel baktığınız zaman bu tasarım hiçbirşey ifade etmiyor. Birde bence yazılarınızı yazdıktan sonra bir kez daha okuyun derim çünkü zamanımız olmadığı için satıyoruz diyorsunuz ilk yazıda 300 oyun zamanlanmış bekliyor, bir sonraki yazıda 1000 yazı hazırlanmış bekliyor diyorsunuz bırakın elinizde dursun nasıl olsa
Patlamaya Hazır Bomba iyi çalışmalar dilerim.
Baltalamak ancak bir kusura parmak bastığınızda olur, geri kalanlar görüşlerinizdir. Görüşlerde altı boş ve absürd olmadığı sürece son derece doğaldır. Cevaplayayım;
Yanlış yönlendirme demişsiniz, yok ama var diyorsanız belirtin, düzelteyim.
Spam yapıldığını kim söylemiş ? Otomatik tercüme ve spin kullanılıyor, microsoft api leriyle entegre. Bu spam değildir.
Eder yine göreceli bir kavram, üzgünüm buna yorum yapma gereği duymuyorum.
Tasarım hakkında fikirlerinizde keza şahsi görüşünüzdür, doğruluğu yanlışlığı tartışılır. Bunları tartışmaya gerek duymuyorum.
Her yazdığımı iyice düşünüp yazarım merak etmeyin, belirttiğiniz noktada neyi çıkardınız bilmiyorum ama açıklayayım kafanızı karıştırdıysa; 300 zamanlama (bunlar günde 1 adet paylaşılmak üzere) idi. Bugün yapılan kısa bakım ve kontrolde üzerinede belirli miktarda direkt yayın, belirli miktarda da farklı aralıklarla yayınlanmak üzere zamanlamalar yapıldı. Zamanlamalar sayesinde arama motoru açısından site süreki 'hareket' ediyor, büyüyor gözüküyor. Yine belirttiğim üzere bu işlem 3-5 dakika alıyor ve sadece 1-2 saat boyuncada yüklemeler esnasında serverdan kaynaklı vb bir problem olur da sıkışma olurda diye arada bir girip kontrol edildi. Neyse, yorumlarınızın bu kısmı baltalamak üzere olmuş, burada bırakayım
gönderildi.
Hocam şuan ki hit bilgisi ile detaylı bir Öm alabilir miyim?
gönderildi