DorukUlgen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün sisteme 1000 oyun daha girildi, 5 dakikalık işlem, 1-2 saat herşey yolunda mı diye takip, hepsi bu....
Otomatik tercüme ve manipulasyon sistemi sayesinde içerikler özgün kalitesinde...

Yüklü olduğu hosting alanı kısıtlı olduğu için daha fazla yüklemiyoruz (aslında iframe methodu da kullanılabiliyor otomatik olarak, hostinge çekmek zorunda değilsiniz ama biz çektiğimiz yerlerin düşük de olsa kapanma ihtimaline karşın oyunları resimleri vb kendi serverımıza çekmeyi uygun görüyoruz...).

Ancak sistemin gücünü bilin diye bu güncellemeyi yapmak istedim.
Satışınızı baltalamak gibi bir amaç ile yazmıyorum ama yanlış yönlendirmeler yapmamanızı rica ediyorum burada birçok arkadaş oyun veya genel içerik sistemleri konusunda uzman olsada yeni ve bu alanlarda fikri olmayan hızlı kazanç sağlamak isteyen arkadaşlarımızda var yazık günah kendi ağzınız ile spam yaptığınızı söylüyorsunuz bu sitenin tasarım dahil hiçbir yeri x.xxx edecek bir site değil bence domain ve tema düzenleme fiyatına elinizden çıkarıp kurtulun.

Yazmak gibi bir düşüncem yoktu ama hem bu kadar tasarımı övmeniz ki sıradan bir wordpress temasına yapılmış küçük düzenlemeler ve tema yolu değişimi sizin zamanınızı aldığı için değerli geliyor olabilir ama sektörel baktığınız zaman bu tasarım hiçbirşey ifade etmiyor. Birde bence yazılarınızı yazdıktan sonra bir kez daha okuyun derim çünkü zamanımız olmadığı için satıyoruz diyorsunuz ilk yazıda 300 oyun zamanlanmış bekliyor, bir sonraki yazıda 1000 yazı hazırlanmış bekliyor diyorsunuz bırakın elinizde dursun nasıl olsa Patlamaya Hazır Bomba iyi çalışmalar dilerim.