İyi Çalışmalar hocam reklamlar bazen ikinci onay olmadadan da görünebiliyor eger adsesen panelinizde bu yazı
((AdSense'e hoş geldiniz
Hesabınızın tamamen etkinleştirilmesi için yalnızca bir adım kaldı.
Aşağıdaki düğmeyi tıkladığınızda yapmanız gereken bu son işlemler için size yol gösterilir:
Bir reklam birimini başarıyla oluşturdunuz
Reklam kodunu
www.r10.net adresine yerleştirin
Ya da başvuruyu farklı bir web sitesini kullanarak yeniden gönderin
Bundan sonraki işlemleri biz yaparız.
Son adımlarınızı da tamamladıktan sonra arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz. Son adımda hesabınızın tamamen etkinleştirilmesi için biz de çalışmalarımıza başlayacağız. İşlemi tamamladığımızda, bunu size bildiren bir e-posta göndereceğiz.))
varsa hesabın ikinci onaydan geçmemiş demektir ama bu yazı yoksa ikinci onayıda geçmiş demektir. Ayrıca ne hikmettir anlayamadım ama 1 haftalık domain ve 3 adet yazı ile adsense aldım desem herkez bana güler belki ama aldım. Direr yandan alexsa değeri 1000 olan içi ful dolu 10 yıllık domainle başvurdugum zamanda alamadım red cevabı geldi
Şuanda içime bir şüphe düştü ancak şuanda 3 adet web sitesine reklamı ekleme yaptım bir kaç tıklama geldi şuanda 0,92 TL kazancım bulunmakta
Gmail'e baktığımda ise en son böyle bir mesaj vardı;
"Başvurunuz incelendi ve kabul edildi. Şimdi, hesabınızı tamamen etkinleştirmek için ilk reklam biriminizi oluşturup reklam kodunu
www.xx.net adresine yerleştirmeniz gerekiyor. Hesabınız tamamen etkinleştirilinceye kadar sayfalarınızda yalnızca boş reklamların gösterileceğini unutmayın. Hesabınız tamamen etkinleştirildikten sonra bir onay e-postası alacak ve etkin reklamlar görmeye başlayacaksınız. Test etmek amacıyla bile olsa lütfen sayfanızdaki etkin reklamları tıklamayın. AdSense program politikaları uyarınca, yayıncıların kendi sayfalarındaki reklamları tıklamasına izin verilmez.
İlk reklam biriminizi oluşturmak ve hesabınızın tamamen onaylanmasını sağlamak için Google AdSense'te oturum açın.
Daha fazla bilgi edinmek için AdSense Akademisi'ni ziyaret edebilirsiniz.