fiberay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
250-300 hitli ingilizce içerikli site ile ne kazanılabileceğini göstereyim;

Yarın yatacak olan miktar 700 lira. Son 30 günlük getirisi 1050 lira. Mart ayında tahmini birikecek olan 1200 lira.

Bazı arkadaşlar hiledir banlanır imkansız tarzında yorumlar yapmış. Zannediyorum düşünceleri tüm sitelerin adsense grafiğinin kendilerininkiyle aynı olacağı veya daha aşağıda olması gerektiği şeklinde. Düşünmeden yorum yapmanız niche siteler hakkında çok bilginizin olmadığını gösteriyor. Yüksek hitlere bu oranların çok altında olanlar için söyleyecek bir şey yok. Herkes yazmak istediği veya uzmanı olduğu konularda içerik yazar. Kimisi iyi yazar, sektördeki siteler o zamanın şartlarında yetersizdir çok hit alır sektöründe iyi konuma gelir. Kimisi orta halli yazar rekabetin çok yoğun olduğu sektörü ucundan yakalar.

Ayrıca 300 hitli türkçe siteyle 500 lira kazanıyorum. Türkçe her sektörde olmasa bile bir kaç sektörde bu rakamlara ulaşılabilir.
Sektor hakkinda bilgisi olmayan arkadaslardan alinti yapsam, yine ben suclu cikardim. Bari katildigim ve isi bilen birinden alinti yapayim da yanlis anlasilma olmasin. Genel itibar iile cok guzel ozetlenmis bir bilgi. Eksigi fazlasi yok.