karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye ortalamasına bakarsak senin kazancın bence normalin biraz üzerinde hocam. Umarım daha çok kazanırsın. BGBG bende 0,30-0,50 civarı
Çok teşekkürler Arkadaşım Rabbim inşAllah her keze nasip etsin. Fakat ben ayıp ettim bu şekilde hava atar gibi kazancımı paylaşmak bana yakışmadı. Fakat şunu da belirtmek isterim ben bu hite ve bu kazanca sahip olabilmek için gecemi gündüzüme kattım. Paylaşmaktaki umudum bir gün kazanacağına dair umudunu yitirmek üzere olan arkadaşlara hedefleri doğrultusunda ilerlemeleri ve asla pes etmemelerini sağlamaktı. Düne kadar sitem Profilim de vardı fakat bu resim paylaşımım dan sonra kötü niyetli insanlar olabilir diye silmek durumunda kaldım. Allah emek veren ve dürüstçe çalışan her kuluna hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin. bu kazancı sağladığım sitem 3 sene 4 aylık bir site ve şükür şimdiye kadar Adsenseden hiç uyarı almadım. Çünkü daha çok kazanmak adına sadece dürüstçe siteme kendi yazdığım özgün makalelerimi ekledim ve sitemi her zaman güncel tuttum. Hile hurdaya başvurmadan emek verdim her keze tavsiyem bu yöne