Oxsigen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
temayı bende beğendim. bu top menüye alt kategori eklenebiliyormu, mümkünse 2-3 kategoriyi alt alta koyara demoya ekleyebilirmisiniz.
ByRio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam arkadaş yaz kayması derken, üst kısımda başlıktan oluşan uzama sonrası oluşan eşitsizliği söylüyor. Bende arkadaşa katılıyorum.

Ayrıca header bölümündeki reklam alanının altının boş kalması da pek şık durmuyor.
Charizard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema yaparmısın sen kardeşim iş versek sana elinden güzel iş çıkıyor çok belli ?
karakter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Header bölümündeki yazı kaymalarını düzenlemenizi ve yazı içerisine sosyal medya paylaşım alanı yapmanızı tavsiye ederim (yorum kısmının hemen üstüne)
İyi Çalışmalar.
Charizard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet hızlı ve güzel çok satacak eminim bu tema.
AZOG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema güzel olmuş geliştirmenizi öneririm bol kazançlar.
Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vaay iyimiş, webtekno benzeri sanırım webtekno'yu da baya beğeniyordum. Blog açacağım zaman bunu alacağım hayırlı satışlar
Metehaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitedeki reklam alanları neredeler acaba göremedim demoda.
eturker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok hoş duruyor mesajım bulunsun
Muteber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema gayet güzel, en önemlisi temanın hızlı olması dikkatimi çekti. ileride değerlendirebilirim, mesajım bulunsun
satrancali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
m. bulunsun
legacy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun.
karakter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içerik resimlerini öne çıkarılmış görsel olarak mı yayınlamak gerekiyor yoksa özel alan adı olarak mı yayınlanıyor?
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sahifa dan bile daha hızlı bir tema olmuş gözlerime inanamadım. Sanki slide resim açılır gibi açılıyor sayfalar. Belki tek beğenmediğim tarafı header kısmı oldu. Oraya aynen Sahifa da olduğu gibi grid tarzda slide konursa ve onunda üstüne menülerin hemen altına 4-5 tane öne çıkan konular küçük thumbnail olarak konulursa piyasada ki en iyi tema olur bence. Hayırlı satışlar.
t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fiyat yüksek ondan, biraz daha uygun yaparsanız pek çok kişi alacaktır.
m4xos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm iletildi.
Fiyat 35 Tl olarak güncellenmiştir.