BugraAltunoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Profil Link : https://www.facebook.com/bizdee.fameyikk
Arkadaş Sayısı : 2k
Abone Sayısı : 39k
Günlük Gelen Arkadaşlık Sayısı : Yok
Mobil Onay : Yok
Ad Soyad Değiştirme Hakkı : Yok
Kullanıcı Adı Değiştirme Hakkı : Yok
Profil Açılma tarihi : 2010
Daha önceden cezası varmı : Yok
Fiyat : 175 TL

Bu Hesapta + 15Klık Facebook Abone Listesi Bulunmaktadır. İçerisinde Sayfalar Vardır Sayfaları Baska Hesaba Aktarmayacagım Sayfaların Toplamı 8680

Toplam 190 kusur grupta olan bır hesaptır ( reklama uygun bır hesap )
11bin olan hesabın kendı grubu var
2k sayfayı begenmıs bır hesap

Arkadaslar Bu Hesabı Ben Reklam Amaclı Kullanıyorum Yanı Spam Amaclı kullanıyorum. Help To Share İle butun gruplara butun sayfalara spam atıyorum hesap kapanmıyor cok eskı bır hesap oldugu ıcın yanı reklam amaclı dusunenler varsa kullanabilecegi guzel bır hesap dedıgım gıbı +2k arkadası +8k lık sayfa begenısı +2k sayfayı begenmıs +190 kusur grupta olan bır hesap gruplarda öyle kucuk gruplar degıl 45k 150k 450k gibi gruplar tabı aralarında 100 kişilik 1000 kişilik gruplarda var daha cok oyun grupları tayfa grupları dıkkat cekıcek paylasımda paylasıyorum 15 dk kada 500 600 tık gelebılıyor. 15k lıste var hesapta lıste ıle abone yollama acılcagını duydum ben 3bın tl ye yakın satıs yaptım zaten hesabı alan lıstedekı kısılerden ne kadar kazandıgımı anlar

simdi hesap tartısalım bıraz

*15k lık bır lıste ortalama 50+60 tl civarı
*2010 acılan hesap ortalama 30+40 tl cıvarı
*8k organık sayfa begenılerı ortalama 80 tl gıbı bır sayfaya begenı cekmıstım 1k 15 tl den 10 tl ye satanlar var suan onlara göre hesap söyledım
*+39k abone olan buda ortalama 40 50 tl
*+2k arkadas olan mesaj spam basabilrsiniz. lafı tekrarlayıp durdum kusura bakmayın sabıt fıyat arttırma veya azaltma olmayacaktır reklam vs adsense onaylatmak ıcın vs ıdeal bır hesap alıcılar pm yolu ıle veya skype ıle ıletısıme gecebılırler

Ödeme;Paypal
skpe eklendi.