TakipciPanelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi görüşüm logo alanı biraz daha büyük olmalı.
logo alanı içeriğe göre uzuyor hocam benim görsel küçük olduğu içlin öyle min-width/height değeri verdim belirli bi yere kadar benim verdiğim sınırlar dahilinde uzayabilir

penalty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sidebardaki TAB genel cizgiden kopuk, Ferrariye Fiat 131 Koltuk gibi duruyor.
Bunun harici (Menü. Slider ve Footer) cok güzel duruyor.
O bi eklentiydi ve gereksizdi yüksek boyutu ile sayfa yüklemesinide geciktiriyor kendim sıfırdan bi tane güzel tab sistemi yazıyorum, çok teşekkürler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:22:41 -->-> Daha önceki mesaj 01:19:42 --

RumuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema genel anlamda güzel fakat eksikleri mevcut.

bileşen konusunda eksikleri var ve sitede tek bileşen var ve siteyle çok uyumsuz duruyor
renk seçeneği ekleyebilirsin 3 farklı veya 5 farklı o sana kalmış çeşitli renklere çevirilebilecek bir tema olsun bence ayrıca konu içi nasıl onuda bir göstermen sana + katacaktır yorum yapabilmemiz için.
Bu yorumu yeni gördüm içerik kısmı için genel blog ve magazine sitelerinkinden farklı düşünüyorum güzel bi konsept oluşturacağım sırf onun için bile 3 gündür araştırıyorum + değişik özellikler eklemek istiyorum + bu sitenin daha 30%'u bile değil bence en azından 6-7 tane bileşen desteği düşünüyorum, teşekkürler hocam