300 hit düşiük değildir ve sürekli bu hiti yakalamakta kolay değildir. Daha da fazla kazanılır.
Kendi sitelerimizden biliyorum. Reklam yerleşimi + sektör'e göre ayda 400-500 tl'de kazanırsınız. myqatsel arkadaşım yanlış yorumluosun. Yabancı site sektöründe

"300 hitten 150 TL kazanabilmek için bu 300 kişinin nitelikli ziyaretçi olması gerekiyor. "

Yok öyle bişi hergtün düzenli 300 hitin olsun bak bakalım nasıl kazanıosun sanırım bu yorumu yaptığına göre yabancı site çalışman olmamış olmuşssada sen kazanamamışsın. Lakin 100-200 hitte bu parayı ben kazanıyorum.

İşinizi doğru yerde doğru şekilde yaparsanız kazanmamanız mümkün değil. Milyonlarca site var diye para kazanamayacağınız anlamına gelmiyor.

myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aaa hayret kimse yazmamış "sektör çok önemli". Şaka bir yana 300 hit ile herkes 150TL kapatsa bu kadar insan dışarıda neden çalışıyor ki? Hemen gidip bir kaç internet cafede sitemizi ana sayfa yapalım ve günlük 500 lira kazanalım.

300 hitten 150 TL kazanabilmek için bu 300 kişinin nitelikli ziyaretçi olması gerekiyor. Örneğin 300 kişi doğrudan alışveriş sitenize ihtiyacı olan bir ürünü almak için giriyorsa bu parayı kazanabilirsiniz. Ya da arz-talep doğrultusunda reklamverenlerin ulaşmakta sorun yaşadığı insanları sitenizde toplayabilirseniz yani doğru sektörü bulabilirseniz bu parayı kazanabilmeniz çok kolay. Ancak bu sektörleri bulabilmek çok zor, ikinci sorun ise bu sektörleri buldunuz diyelim bu sektörlerin çoğu zaten güçlü internet siteleriyle dolmuş durumda. Mesela size bir kelime vereyim "amerikada doğum". Bu kelimede tık başına 1-2 lira alabileceğinizi düşünüyorum. Üstelik Türkçe bir kelime, Türkçe olarak bu rakam ücretlerini çok fazla sektörde bulmanız kolay değil.

Bol kazançlar.