UYARI

"Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, telif ihlali içeren veya bilişim suçları kapsamında değerlendirilebilecek hiçbir web sitesine SEO, reklam veya teknik destek hizmeti verilmemektedir."

Müşteri Yorumları

TemaWebBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık olarak 3 yıldır çalıştığım bir firma; her şeyi ile 4/4 lük çalışan, size her konuda yardımcı olan, sabırla işinizi yürüten ve müşterilerimizin sitelerini en üste çıkartan harika bir ekip. Seobaz ekibine sonsuz teşekkürler, kendileriyle çalışmaktan son derece memnunum. Herkese tavsiye edebileceğim bir ekip; asla pişman olmazsınız. Seobaz demek, SEO konusunda fark yaratmak demektir. Tekrar teşekkürlerimi iletiyorum ve Seobaz ekibine başarılar diliyorum.

Yunus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO konusunda oldukça başarılı ve işini düzgün yapan biridir. Herkese tavsiye ediyorum; mutlaka SEO konusunda tercih etmeniz gereken dostum Seobaz – TURAN'dır.

SAĞLAM PROXY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır kendileriyle çalışmaktayım. Başarı oranı çok yüksek; SEO çalışması kısa sürede kendini belli ediyor. Teşekkürler.

Nekoza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce SEO paketi satın aldım. Memnun kaldığım için tekrar yeni paket aldım ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. İstediğim anahtar kelimede Google’da snippet oldum. Reklamlardan sonra o anahtar kelimede Google’da 1. sırada görünüyorum. Çalışmalar için teşekkür ederim, herkese tavsiye ederim.

TemaWebBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır Seobaz ile çalışıyorum. Onlar gibi temiz ve verimli çalışanı görmedim; her konuda destek oluyorlar. Diğer kişilerle de çalışmayı denedim, fakat gereksiz link çalışmaları yapıyorlardı. Kesinlikle Seobaz’ı tavsiye ederim.

bilensoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır Seobaz ile çalışıyorum, memnunum. Tavsiye ederim.

Alihan61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli çalıştığım lider firmalardan.

webkonsept adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır sipariş verdiğimiz bir firma.

chtkr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş ehli...

Golderema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir arayıp bulamadığımız hizmet. Çok profesyoneller; sitelerimiz için sürekli çalışıyoruz.

aykan22 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de uzun yıllardır sipariş vererek çalışmaktayım. Siparişler zamanında teslim ediliyor ve SEO açısından etkili oluyor.

medyaliva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raporlama hizmetleri ve en önemlisi destek hizmetlerinden çok memnunum. Tavsiye ederim; süreç noktasında yanınızda oluyorlar.

omerkandilci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 adet siparişim oldu. Kısa sürede oldukça iyi sonuçlar aldık. Tavsiye ederim.

izmirrentacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılı bir çalışma yakaladık. Profesyonel yaklaşımı ve işinin arkasında durması nedeniyle tercih sebebimiz. Teşekkürler, son siparişimiz çok başarılıydı.

Semihdgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önceden almıştım; memnun kaldım, tekrar alıyorum.

canalikaragoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı bir firma, teşekkürler.

SSC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzenli çalışmalar satın alıyorum. Çalışma sistemi ve panel de güzel. Elinize sağlık.

acegenyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"İndirim kuponu var" dediler, geldik. İşin espirisi: Severek, uzun süredir çalıştığımız ve gerçekten titiz davranan bir kurum.

saitaksungur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok memnun kaldık; indirimlerin olduğunu yeni fark ettim. Teşekkürler

bycapslock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır çalışıyoruz. Panelleri güzel ve kullanışlı. İndirim olduğunu görünce sevindik

Nekoza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Premium Silver SEO paketi satın aldım. Son derece ilgili ve işini iyi yapan bir ekip. Panel üzerinden anlık takip imkanı sunuluyor. Son derece başarılı; tavsiye ederim.

nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmaları gayet güzel.

Deftones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçtiğimiz sene SEO hizmeti almıştık, gayet başarılı bir firma. Şu anda farklı bir projem için tekrar hizmet alacağım.

OrderBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiye ederim.

baygoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce pek çok sitem için hizmet aldım; çok etkili bir hizmet sunuyorlar.

Kuyudan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle doğru firma.

Eskisehirorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili ve bilgililer, sürekli sipariş veriyorum.

aliscan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO hizmetlerinde gerçekten iyi bir firma; tavsiye ederim.

mkalay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO paketleri son derece verimli ve takibi kolay; tavsiye ederim.

akbv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun yıllardır çalışıyorum. Toplamda 100'e yakın SEO paketi hizmeti aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

orhankantas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seobaz ile yıllardır çalışıyoruz, tavsiye ederim.

saitaksungur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendilerinden SEO paketi aldım; 20 günlük süreçte çok iyi bir geri dönüş aldım. Teşekkürler.

yazarbeys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzenli olarak çalıştığımız bir firma; tavsiye ederim.

SpyHepyek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet Premium Max siparişi verildi. Firmayla 8 aydır aktif olarak, yeni e-ticaret sitemiz için çalışıyoruz. İlk etapta hafif çalışmalarla başladık, sonrasında dozajı artırarak gelişim kaydettik. Kaliteli arama terimleriyle büyük firmalarla yarışmaya başladık. Dönüşüm muazzam, çalışmalarımız devam edecek.
İlginiz için teşekkür ederim.
Saygılarımla.

TcL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün baktım; 2018 raporlarındaki tanıtım yazıları hâlâ duruyor. Sayenizde, bir kurumsal sitem birinci sayfada çok güzel tutundu. Yeni bir çalışma planlıyorum.

Sentient adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce Plus paket almıştım; sıralamada olumlu etkilerini gördüm. Farklı bir web sitem için tekrar sipariş verdim.

NesBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmeti almadan önce:
- İlk 100'de olmayan kelimem: şu an 57. sırada,
- 23. sıradakinin yerine geçen kelimem: 7. sırada,
- 7. sıradakinin yerine geçen kelimem: 3. sırada.
Teşekkür ederim. SEO paketlerinde şaşırtıcı hizmet.

firstozdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşe yarıyor. Listede yokken, kelimenin birinden ikinci sayfaya girdim; diğerinde ise biraz zorlandım.

poh_guney adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar, indirimli ULTRA PAKET aldım. Sitem henüz 2 aylık ve anahtar kelimelerimde çok şaşırtıcı geri dönüş aldım:
- İlk 500’de yer almayan bir kelime şu anda 18. sırada,
- 9 olan kelime 3. sırada,
- Diğer kelime 121’den 9’a yükseldi.
Gerçekten başarılılar. Tekrar çalışmak için tekrar paket almayı düşünüyorum. İşlerini hakkıyla yapıyorlar; teşekkürler.

Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda bu tarz hizmet verenlerden farklı projelerde yarar gördüm. Geçtiğimiz yıl 1 aylık bir sitede sadece "Mega Paket" uygulamıştık. Siteye 19 Mart'ta ilk yazı, 19 Mayıs'ta son yazı girildi; Nisan ortasında çalışma yapıldı. Şu anda, tüm makalelerde ilk sayfada ve çoğunda ilk 3 içinde yer alıyor. Ek olarak kaliteli içerik ve ufak tefek tüyo aldım. Aynı sektörde 7-8 yıllık birçok siteyi geride bıraktı. Fazlasıyla şaşırttı; tekrar teşekkürler.

Semedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini düzgün yapıyor. Fotodaki 2 kelimede çalışma yaptırdım; 1. sayfada 1. sırada. Herkese tavsiye ederim.

AfiliShop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar kısa sürede sonuç almayı beklemiyordum; ancak işin üstesinden geldi. 7 sitem daha var ve çalışmaya devam edeceğim. Kesinlikle, kesin sonuçlar almak istiyorsanız başka adrese gerek yok.
(Not: Görselleri ekleyecektim ancak yükleme sorunu yaşadım.)

NesBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar güncelleme:
Tüm kelimelerde 1. sıradayım. Paket bazında böyle bir SEO hizmeti ilk defa karşılaştığım bir deneyim; herkese tavsiye ederim.

Vianim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mega Paket satın aldım. Rapor alındıktan 11 gün gibi kısa sürede, 1. anahtar kelime 10'dan 4'e, sıralamada olmayan 2. anahtar kelime ise 3. sayfaya yükseldi. Sitem için oldukça olumlu sonuçlandı. Oyun sitem için de yakında çalışacağız inşallah.

Sungmert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 TL'lik paketten aldım; sitemde ciddi etkisini hissettik. Kesinlikle tavsiye ederim.

Lawyer_ist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışması oldukça etkili; 2 ay önce yapılan çalışmadan sonra yükselişi koruyorum, düşüş yok.

AVC1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla anlaştım, pazartesi işlemlere başladı. Dün etkisini göstermeye başladı; sitemi üst sıralara taşıdı Başka sitelerim için de yaptıracağım. İlgi ve alakasına çok teşekkür ederim, samimi bir arkadaş.

toros35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir çalışma oldu, sitem için çok teşekkür ederim.

BDD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten etkili ve işe yarar bir hizmet; kesinlikle tavsiye ederim. Her şey için teşekkürler.

mselimdgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aydır çalışıyorum. Nekro Ajans ile hit artışımı x4 yapabilen tek firma; samimiyetleri sayesinde gece 1-2 de sohbet ediyoruz. Şu anda Mega Paket aldım; 5 gün içinde +200 hit artışı elde ettim. Kelimeler 5'er 10'ar artıyor, herkese tavsiye ederim.

MaxiLopeZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 makale okuyup SEOCU kesilenlere inat, bu fiyatlara bu hizmet alınır. Kaliteli hizmet almak isteyenler için kaçırılmamalı! Hocamla alışverişim oldu; kendisi gayet ilgili ve uzmandır.

Nautilus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok samimi ve bilgili; çalışmalara başladık. Umarım sürekli beraber çalışırız.

metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş takibi ve bilgilendirme için teşekkür ederim. Oldukça faydalı oldu. Kalan işin birkaç ay sonra yapılmasını istiyorum; aramada ilk sırada yer almaktan dolayı teşekkürler.

eraybrs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 site için anlaşıldı; rapor alındı, her şey sorunsuz. Söylediği her şeyin fazlasını yaptı, teşekkürler.

Dirk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce birçok site için çalıştık, oldukça başarılı bir ekip. Yeni bir anlaşma yapıldı, kolay gelsin.

caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor alındı; çalışmadan önce ilk 500’de olmayan kelimeler şimdi 7-8. sayfalarda yer alıyor. Teşekkür ederim.

AmazonGenTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirlediğim tüm kelimelerde çalışma yapıldı, hepsinde artış görüldü. Raporlama özenli, düzenli; paranın hakkı veriliyor. Pişman olmayacaksınız, hayırlı işler. Tekrar teşekkürler.

Incubus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2016 Mega Paket ile çalışma talebinde bulundum; yaklaşık 10 gün önce. Kendisi çok ilgili; ayrıntılı rapor verdi. Google'da index olmayan kelimelerimde, ikinci sayfanın başında 10-13. sıraya yükseldim. Sadece seçtiğim kelimelerde değil, tüm kelimelere etkisi pozitif oldu. Başka sitelerle de çalışma yapmayı planlıyorum, öneriyorum.

Beryy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet başarılı bir çalışma oldu; sıralamada olmadığım kelimemde, aranma hacmi 1.610.000.000 olmasına rağmen şu an 44 sırada. Diğer iki kelime de yükselişe katıldı. Index hızı ve hitler günden güne iyileşiyor. Güvenilir arkadaş; diğer SEO paketleri arasında en iyisidir.
NOT: Site 1 ayı bile doldurmamıştır. Alexa değeri 500k’dır.

Sercan52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir çalışma oldu; inşallah tekrar yine alacağım.

prime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 20 gün önce çalışma yaptırdım; etkilerini şimdiden görmeye başladım ve rapor zamanında iletildi. Teşekkürler.

Daha önceki çalışmadan aldığımız olumlu sonuçlardan sonra, bugün tekrar yeni sipariş verildi. Teşekkürler.

htuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seçtiğim 3 anahtar kelimede 15 günde ilerleme gösterdi. İlk keyword’de 125. sıradaki sitem 61. sıraya yükseldi; diğer keyword’de 41. sırada. Teşekkür ediyorum.

İkinci kez çalışma yaptırdım; raporlama ve çalışma gayet güzel, öz veriliydi.

CouldWasMySouL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmadan çok memnun kaldım; sıralamada etkisi fazlasıyla belirgin oldu. Ek olarak, yaptıkları ve efendi kişilikleri sayesinde gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.

ResulAcer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteme Mega Paket uygulandı; titiz, düzgün, kaliteli ve etkili bir çalışma yapıldı. Rapor belirtilen sürede gönderildi. Yazılar daha hızlı index almaya başladı ve hit artışı tatmin edici. Diğer sitelerim için de yaptırmayı düşünüyorum, tavsiye ederim.

hasanugur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok hizmet aldım; son aldığım hizmet sonucu ekteki resme benzer sonuçlar elde ettim. Çok teşekkürler, ilginiz için.
http://imgim.com/2389incic6721805.png

ilkcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 10-15 gün önce, sektörel bir site için çalışma başlatmıştık. Diğer SEO paketleri gibi olumsuz sonuçlanacağını düşünmüştüm; fakat rapor geldikten bir hafta sonra, ilk sayfa 8. sıraya yükseldiğini görünce etkisini anladım. Teşekkür ederim; bundan sonra diğer projeler için de çalışacağız. Tavsiye ederim.

VedatKRC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle çalışmaya başlayalı yaklaşık 2 yıl oldu. Tanıştıktan sonra birçok projede olumlu sonuçlar aldık. Yakında daha büyük projeler için çalışmak üzere kendisini ziyaret edeceğim. Güvenilir, işine saygılı ve ehli bir firma. Kendisine teşekkür ediyorum; 1. ve 3. sırada yerimizi koruyoruz, neredeyse 1 yıldır kıpırdamadık.
Bol kazançlar dilerim.

anomail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok kez çalışıp farklı kişilerle tecrübe ettikten sonra söyleyebilirim ki, arkadaş işini profesyonelce yapıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

tutkusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk 500’de olmayan anahtar kelimemde 20. sıraya, ikinci anahtar kelimemde 17. sıraya yükseldim. İlerleyen zamanlarda yenilikleri paylaşacağım.

tutkusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmalar gayet başarılı. Daha önce de çalıştık; siteme etki eden unsurlarda yardımcı oldu, Webmaster Tools’da hakim olmadığım konularda destek verdi. Başarılar, iyi çalışmalar.

Verdiği sözleri fazlasıyla tutan bir firma; tekrar tekrar çalışma fırsatımız oldu. Son siparişimin raporları da teslim edildi. +++

Slyt2006 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılan çalışma 2 hafta içerisinde etkisini gösterdi. İlk 500’de olmayan kelimelerim bile ilk 30’a yükseldi. Gerçekten işinin hakkını veriyorlar. Tekrar almayı düşünüyorum, teşekkürler.

Steven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor zamanında teslim edildi; şimdiden ufak yükselişler başladı. 1 ayı beklemeden olumlu sonuçlar veriyor. Genellikle bu tip çalışmalarda raporda hatalar oluyordu, ancak hatasız rapor teslim etmişler. Tavsiye ederim.

anomail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seobaz ile uzun süredir çalışıyoruz. Son iki müşterim için de istediğimiz sonuçları fazlasıyla verdiler. Teşekkür ederim, kolay gelsin.