Modamel stratejik bilgileri vereyim ben size sizde milyonluk site yapın zengin olun.
Site adresi: xxx.com sadece incelemek için önemli sektör +18 store
Sitenin tekil / çoğul ziyaretçi sayısı: 10.000 / 30.000
Ziyaretçi trafiğinin kaynağı: %70 google / %20 direkt / %10 reklam
Alt yapı olarak kullanılan yazılım: magento
Ücretli verilen reklam miktarı: aylık 1000TL
SEO çalışması yapıldı mı / nasıl yapıldı: Evet, şirket ile anlaşıldı
Ürünlerin tedariği stok / xml: %30 stok %70 XML
Aylık giderler: 10.000
Ciro / karlılık: 30.000 / %100
Buyurun kritik bilgiler burada bu bilgileri artık biliyorsunuz ve sizin dediğinize göre burada fikir çalıp biz bu işe gireceğiz. Saçma yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen. E-ticaret danışmanıyım şahıslara hizmet veriyorum iş yeri adresi vermem saçma olur çünkü çalıştığım insanlar ile benim aramda olan bir sözleşme var sizin değil.
Ciro burada, karlılık ortada, ziyaretçi bilgileri de mevcut istediğiniz bir şey varsa yazın göndereyim. Arkadaşlar bırakın bu işleri, amacımız işleyen yapıları satın almak kendimiz yapmak değil. Öyle olsaydı açardık kitabı hangi işler başarılı olmuş şu şu şu şu hadi yapalım, böyle bir saçmalık dünyanın hiç bir yerinde yok. Gittigidiyor'un kurucularının videolarını izleyin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Sizden ricam konumu baltalamadan isteklerinizi yada şikayetlerinizi bana gönderin. İyi çalışmalar.
Dayanamadım yazdım, tebrikler hocam çok güzel açıklamışsın!
Ticarete bu kadar şüpheci ve korkak bakmamız durumunda bir adım öteyi göremeyiz. Bazen bir adım ilerisini görmek için bile bile riske gireriz, bile bile o anlık kaybederiz.. ötesini anlatmaya gerek yok risk almadan ticaret olmaz vs...