Merhabalar

2006 Dacia Logan 1.5 dCi Ambiance almayı düşünüyorum..
Alacağım araç 200binde ve gayet temiz.
Araç Dizel 1461cc 70 hp ve 160nm tork değerine sahip
Boşken 1060 Kg ye denk geliyor ve 510 lt bagaj hacmine sahip 4 kişilik bir aileyim bu bize fazlasıyla yeter. Motor olarakta %100 renault motoruna sahip motor kapagında Renault yazıyor. Servisine ve üretimine Renault bakıyor. Yakıt tüşetimide fabrike değerlerine göre şehir işi 5.1 lt şehir dışı 4.3 lt ortalama 4.6 lt ve 4 tl den motorin hesaplarsak 18 kuruşa denk geliyor. Şimdi arkadaşlar ben sizden bu araçtan başka bir araç önerisi istemiyorum sadece araç hakkında düşüncelerinizi istiyorum. Ben performans tutkunu biri değilim 45 yaşındayım 2 cocuğum ve 1 eşim var. Ben senede 1 ailemi alıp uzaklara tatile hergünde işe gidip gelen bir insanım. Benim aradığım araç performansdan ziyade ucuzluk ve masrafsızlıktır. Fazla özellik isteyen biri değilim benim için istedigim temel ozellikler ön cam otomatiği abs airbag klima ve hidrolik direksiyon. Bu özellikler bana fazlasıyla yeter ve bu özelliklerin hepsi bu araçta mevcut. Kısacası bu araç bana fazlasıyla yeter. Yeterki masraf cıkarmasın sizin yorumlarınız nelerdir bu araç konusunda aracı 13 000 TL ye alacagım