bende 2006 hb 1.4 authentique var 74 binde aldım suan 91 binde hala kullanıyorum 2013 de aldım gerçekten tavsiye ediyorum suana kadar yağından suyundan başka 1 kuruş masraf cıkarmadı benimki lpgli cok sessiz yol tutuşu süper virajlarda savurmuyor şehir içi 22 23 uzun yolda 18 19 kurus yakıyor. Gebzeden artvine 1400 km gittim yolda 190 ı gördüğüm oldu inanın verdiginiz parayı hak eden bir araba. Uyumadan 12-13 saat gittim artvine birtek gözlerim ağrıdı oda habire aynı noktaya bakmaktan. Çok rahat ve konforlu benimki fazla dolu degil abs-airbag-klima-2 cam otomatigi gibi temel şeyler var sadece. Aldığım günden beri hiç tamirci görmedim. Halada maşallah diyorum arabaya ben 21 e aldım 23 verenler var ama satmıyorum bidaha bulamam boyle temiz arabayı. Authentique ile dynamique arasında donanım farkı var pek bi fark yok. Bu arabanın dizelini tavsiye etmiyorum az yakıyor cok kacıyor ama bi okadarda kafa şişiriyor. Bu aracın direksiyon kutusunda sorun kronik benimkindede var paralel park yaparken catır cutur sesler geliyor ama takmıyorum kullanıma engeli yok. Aldıgımdada vardı bu ses 2 senedir sorun yaşamadım. Korkmadan alabilirsiniz bu arabayı