Naçizane önerim kendi kurum bilgilerinizi ve ofisinizin adresinizi vb bilgileri de yazmanızdır. Nitekim aklı başında hiçkimse bu kadar stratejik bilgileri kim olduğunu bilmediği birine vermek istemez. Eğer veriyorsa ya çaresizdir ya da bir bit yeniği vardır. Bu sebeple size iletilen o değerlerin de doğruluğu tartışmalı olacak veyahut da kaliteli eticaret siteleri size doğal olarak yazmayacaktır.

Ayrıca 5bin ile 1milyon arasında ciddi fark vardır.

Ben mesajınızı ilk okuduğumda klonlamak için site aradığınızı düşündüm. Sitenin nasıl seo yapıldığı, çalışma şeklini kar marjı hiti verimi derken geriye başka stratejik bilgi kalmıyor.

Konuyu baltayalanları ben de sevmem ama dediğim gibi şeffaf olacak bir şekilde kim olduğunuzu şirketin adını ve adresini yazarsanız size 1milyona sitesini satacak adam mesaj atmak yerine ofisinize gelir konuşur sizi tartar gerek görürse söyler.

Bunları yazamıyorsanız zaten iyi niyetli arkadaşların suistimalinin önlenmesi adına bu mesajı yazmayı bir görev bildim. Hepsiburada.com'un kurucusunun bir röportajı vardı siteyi satarken ticari sırlarınızı vermeden önce on kere düşünün diyordu, bu ortamda kopyalarlar hiçbir şey yapamazsınız diyordu ve üstelik bu uyarısı büyük şirketler kapınıza gelirse sizi satın almak isterse diyeydi.