Big Hero 6

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:40:19 -->-> Daha önceki mesaj 23:34:19 --

DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugüne kadar 100'den fazla film izlemişimdir. Bunların arasında dity harry, avatar, interstellar, eşkıya, batman serisi, the godfather gibi büyük eserler de var fakat hiç terettütsüzce söylüyorum ki bugüne kadar izlediğim en iyi film: Sin City 2: A Dame to Kill for filmi.

Senaryo, kurgu, oyunculuk. Herşeyi ile efsane bir film. İlk filmine göre beklentiden ötürü insanlar kötü yorumlar yapmaktan kaçınmamış ama "kesinlikle" vaktinizi ayırın ve bu filmi izleyin..

Filmi mutlaka izlemeniz için bir ekleme yapayım: Geçen yıl sinemada 5 kez bu filme gittim. Rahmi abinin videosunda da söylediği gibi; sevgilimi aldım gittim, annemi babamı aldım gittim (gece evde sert bi sessizlik tabi ). DVD sini bile aldığım nadir filmlerden. Oynatacak aletim olmadığı için film sitesinden izliyorum o ayrı tabi

Askere gitmeden önce arkadaşımla birincisini izlemiştik 2.5 saatmi ne sürmüştü gecenin yarısı Harika bir filmdi ve o canavar kılıklı adamın film boyunca içtiği her sigarada gülmekten ölüyorduk. Adam filmde her 3 dakikada bir sigara yakıyordu. 2.sinide listeme aldım şimdi ilkini izlemeyenlere işi gücü bırakıp izlemelerini öneririm.