WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiçbir cacık olmaz, spamı yapanlar zaten büyük siteler, onlarıda silmediğine göre ufakları silse ne olacak biri 20k biri 2 hit alırken 22k'yı biri almış olacak.. spama devam edecek büyükler..

hocam analizi neye göre yaptın bilmiyorum ama epey hatalı görünüyor buradan google hiti kendine çekiyor demişsinde aramayı yapan adam zaten google'da oluyor yani zaten hit onda. ayrıca böyle bir şeye ihtiyaç yok. diğer yandan haber siteleri kendilerini sildirdi demişsinde, kendini sildirecek adam örnek milliyet haber başlık ''kurtlar vadisi son bölüm fragmanı izle'' artık kaçıncı bölümse. spot kısmına ''kurtlar vadisi izle, kurtlar vadisi son bölüm izle, kurtlar vadisi 298. bölüm izle, dizi seyret'' diye spot girmez. bunların işi zaten spam yapıp ana kelimeler yetmezmiş gibi ufak tefek aranan ne varsa kasıp news sayesinde onu da toplamaktır. o hürriyet, milliyet, habertürk'ün vs. newsden silinmesinden sonra içeriği eskiye göre biraz düzenlediler yani google olmazsa bırakın günde 700k-1m hiti direk adresi yazıp girenlerle günü 100-200k tekille anca kapatırlar. baktılar google sakata getirecek kendilerini azcık toparladılar. yoksa millete bir krş yedirmez bunlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:37:13 -->-> Daha önceki mesaj 22:27:30 --

eski görünüm için diğer konularda görsellerde var. bilmeyenler varsa görsünler

full hd fragman izle nedir? fragmanın full hd simi olur la? adı üstünde fragman ama amaç belli düğün dernek full izle kelimesinden sanki sitede filmin tamamı varmış gibi gariban vatandaşı siteye sokmak, sonrasında reklam ajanslarına benim tekilim bilmem günlük 1 milyon, sayfa gösterimim 5 milyon, ben reklam alanlarını günlük 20 binden aşağıya vermem haa.. demektir. özetle böyle. herkesin google'a ihtiyacı var. tabii Türkiye'nin ana sayfası olmayı sürdürdüğü sürece..

*** bizim film sitemiz var biz yazmıoz bu kadar kurumsal imajımız zedelenmesin diye

sadece şu milliyeti uçursun google başka bişey istemiyorum.