Merhaba arkadaşlar,

Twitter Onay rozeti alamayanlar icin destek sağlıyorum. Aşağıkida şartları sağlıyorsanız ve halen rozet alamıyorsanız gerekli düzenlemeleri yaparak başvuruyu gercekleştiriyorum.

Daha önce başvuru yaptığım 1 Futbolcu, 4 Oyuncu, 1 Manken, 2 şarkıcı ve 1 Tv kanalı hesaplarını onaylattım. Buradan da ücreti karşılığında başvuruda bulunabileceğimi söylemek istedim.

Yapılan Başvurudan Sonra gelen Onay Mailini de Referans olarak sunuyorum.

Öncelikli olarak Fiyat ve Şartlarım;

- Onay rozeti başvurusu için danışmanlık ücreti alıyorum. Ücret 2.000 TL dir. ( X kişi 750 e yapıyor diyecekler gelmesin)
- Sadece, Sanatçı, Oyuncu, Politikacı, Film veya Tv kanalı için başvuru alyorum.
- Başvuru öncesi ücreti peşin alıyorum. Ortalama 2 Hafta süresi var. Bu süre içersinde onaylanmadığı takdirde Paranızın Tamamını iade ediyorum. Onaylanırsa Ücreti danışmanlık ücreti olarak alıyorum.
- Oyuncu, Sanatçı vb gibi kişi hesaplarında Kimlik belgesi istiyor twitter. Fake Nejat işler gibi hesabı olupda bunu onaylatalım diye gelmeyin. Kimlik gösterebilecek gerçek kişiler için başvurabilirsiniz.

--->>>AŞAĞIDAKİ ŞARTLARI UYMAYANLAR GEREKSİZ SORULAR SORMASIN LÜTFEN. <<<---
* Şarkıcılar için iTunes sayfası olması gerekli.
* Oyuncu ise ibdb sayfası olması gerekli
* Futbolcu ise TFF resmi sayfası gerekli.
* Politikacı ise TBMM Resmi profil sayfası gereklidir.
Sorularınız için PM atabilirsiniz.

ONAYLATTIĞIN HESAP GÖREBİLİRMİYİZ DİYENLER İÇİN TWİTTER'DAN GELEN ONAYLANDI MAİLİ

YaGMuR_PreNSi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük bir markanın sosyal medya hesabını doğrulattık. Güvenilir ve işini temiz yapan bir arkadaş.
26 Nisan itibariyle bir hesabı daha onaylattık.