Merhaba arkadaşlar,
Twitter Onay rozeti alamayanlar icin destek sağlıyorum. Aşağıkida şartları sağlıyorsanız ve halen rozet alamıyorsanız gerekli düzenlemeleri yaparak başvuruyu gercekleştiriyorum.
Daha önce başvuru yaptığım 1 Futbolcu, 4 Oyuncu, 1 Manken, 2 şarkıcı ve 1 Tv kanalı hesaplarını onaylattım. Buradan da ücreti karşılığında başvuruda bulunabileceğimi söylemek istedim.
Yapılan Başvurudan Sonra gelen Onay Mailini de Referans olarak sunuyorum.

Öncelikli olarak Fiyat ve Şartlarım;
- Onay rozeti başvurusu için danışmanlık ücreti alıyorum. Ücret 2.000 TL dir. ( X kişi 750 e yapıyor diyecekler gelmesin)
- Sadece, Sanatçı, Oyuncu, Politikacı, Film veya Tv kanalı için başvuru alyorum.
- Başvuru öncesi ücreti peşin alıyorum. Ortalama 2 Hafta süresi var. Bu süre içersinde onaylanmadığı takdirde Paranızın Tamamını iade ediyorum. Onaylanırsa Ücreti danışmanlık ücreti olarak alıyorum.
- Oyuncu, Sanatçı vb gibi kişi hesaplarında Kimlik belgesi istiyor twitter. Fake Nejat işler gibi hesabı olupda bunu onaylatalım diye gelmeyin. Kimlik gösterebilecek gerçek kişiler için başvurabilirsiniz.
--->>>AŞAĞIDAKİ ŞARTLARI UYMAYANLAR GEREKSİZ SORULAR SORMASIN LÜTFEN. <<<---
* Şarkıcılar için iTunes sayfası olması gerekli.
* Oyuncu ise ibdb sayfası olması gerekli
* Futbolcu ise TFF resmi sayfası gerekli.
* Politikacı ise TBMM Resmi profil sayfası gereklidir.
Sorularınız için PM atabilirsiniz.
ONAYLATTIĞIN HESAP GÖREBİLİRMİYİZ DİYENLER İÇİN TWİTTER'DAN GELEN ONAYLANDI MAİLİ 
Büyük bir markanın sosyal medya hesabını doğrulattık. Güvenilir ve işini temiz yapan bir arkadaş.
26 Nisan itibariyle bir hesabı daha onaylattık.